VAGA – Godišnji horoskop za 2022. godinu

Horoskop za 2022. predviđa mnoge promjene u vašem životu. Jupiter će imati najveći planetarni uticaj na vaš znak. Međutim, Mars će takođe igrati manju ulogu. Međutim, 2022. godina će biti najluđa između aprila i oktobra.

Za to vrijeme najbolje je igrati na sigurno. Novembar će sa sobom donijeti povratak u normalu. Horoskop predviđa dugu godinu pred nama. Srećom, godina će imati više uspona, nego padova. Fokus vaše godine biće na vašem društvenom životu. Dakle, iskoristite ovo vrijeme da izgradite dobra prijateljstva, ali ne zaboravite da posvetite vrijeme poslu i drugim područjima svog života. Ako to možete učiniti, vaša 2022. bi trebala biti odlična.

LJUBAV

Vaš ljubavni život će se pokazati teškim početkom godine. Srećom, ova kisela sezona će se završiti početkom maja, kada Venera uđe u Ovna. Ovo će vašu vezu učiniti romantičnijom, nego prije. Ako ste slobodni, maj je savršeno vrijeme za traženje novog partnera. Otprilike nakon jula, vaš ljubavni život će se vratiti u normalu. Dakle, kakva god da je vaša romantična veza krajem juna 2022, takva će vaša veza vjerovatno ostati do kraja godine. Mars je planeta koja će raditi na tome da to osigura.

POSAO I NOVAC

Početak godine će proći dobro što se tiče vaše karijere, pa ga maksimalno iskoristite. Vaša sudbina će se promijeniti sredinom aprila, kada Jupiter uđe u šestu kuću. Kada se to dogodi, imate dva osnovna izbora. Ili možete pokušati sami i boriti se ili možete zatražiti pomoć, u nadi da će vas iskusnije kolege odvesti u pravom smjeru. Druga polovina godine nije ni približno tako srećna za prosječnu Vagu. Ovo ima veze sa položajima i Jupitera i Saturna. Stoga, nakon juna, izbjegavajte sklapanje partnerskih poslovnih odnosa – posebno sa članovima porodice. Umjesto toga, pokušajte se pritajiti i izbjegavati preuzimanje velikih projekata. Izbjegavanje rizika vam neće donijeti sreću, ali vam može pomoći da izbjegnete neugodnosti u karijeri.

Vaša sreća u finansijama pažljivo odražava vašu sreću u vašoj karijeri. Tokom otprilike prve polovine godine, Jupiter će biti u jedanaestoj kući. Ovo će biti najsretnije vrijeme za vaše finansije. Pobrinite se da uštedite što više novca. Moraćete ga koristiti tokom ostatka godine.

Najbolje je izbjegavati bilo kakva ulaganja. Takođe, izbjegavajte pozajmljivati ​​novac svojim prijateljima i porodici, osim ako niste sigurni da ćete novac vratiti prije kraja godine. Isto tako, izbjegavajte velike kupovine u drugoj polovini godine, tokom retrogradnog Merkura 2022.

PORODICA I PRIJATELJI

Uglavnom, stvari će izgledati pomalo nezgodne sa vašom širom porodicom. Izuzetak od ovog pravila je kod starijih muških rođaka sa kojima ste bliski. Starija braća će biti od posebne pomoći ove godine.

Novopečeni parovi će imati sreće ako pokušavaju da imaju bebu. Jupiter u petoj kući je blagoslov za trudnoću. Dakle, ako par pokušava da zatrudni, najbolje je to pokušati u prvoj polovini godine. Što prije par zatrudni, to bolje.

Jupiter u petoj kući takođe služi kao blagoslov za roditelje, koji već imaju decu. Iako bi roditelji Vage mogli biti zauzeti veći dio godine, u tom dijelu godine roditelji će se osjećati više posvećeni svojoj djeci. Međutim, uobičajeni osjećaj zauzetosti vratiće se nakon sredine aprila.

Otprilike do maja vaš društveni život će ostati isti kao što je bio krajem 2021. Međutim, oko sredine maja, Jupiter će ući u Ovna. Kada se to dogodi, vaš društveni život će se dramatično promijeniti. To se može dogoditi na različite načine. Jedan od najčešćih načina na koji se to dešava je da ćete morati da birate između dva prijatelja.

Tokom cijele godine Saturn će biti u Vodoliji. Ovo može poboljšati vaša prijateljstva. Kada Jupiter ljulja vaš čamac, Saturn vam može pomoći da usporite bilo kakvu štetu, koju bi to moglo uzrokovati.

Godina 2022 će biti sretna studentima i nastavnicima. Ako je moguće, odvojite malo vremena za putovanje ove godine. Svako putovanje, posebno putovanja u inostranstvo, može biti veoma edukativno. Učenici će biti najbolji u školi prije maja, ali će ići prilično dobro tokom ostatka godine.

Uopšteno govoreći, putovanja su odlična ove godine. Međutim, ako ćete putovati van svoje zemlje, obavezno to učinite u drugoj polovini godine. Ako imate sredstava, pokušajte odvojiti malo vremena za putovanje iz duhovnih razloga za rad na sebi, meditacije, odmaranje i opuštanje. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoju karmu.

ZDRAVLJE

Kao i svaki drugi dio vašeg života, vaše zdravlje će ove godine biti mješovito. Tokom prve polovine godine, Jupiter će vas blagosloviti prilivom energije. Koristite ovu energiju mudro i vježbajte, šetajte kako biste poboljšali svoje zdravlje. Međutim, Saturn će vam iscrpiti energiju u drugoj polovini godine. Ako ne budete oprezni, to može dovesti do problema sa varenjem i debljanja.

HOROSKOP PO MJESECIMA

Januar podstiče da ovaj mjesec iskoristite za planiranje naredne godine. Iskoristite svoju kreativnost i samopouzdanje!

Februar će biti dobar mjesec za vaš društveni život, ako ste spremni na kompromise. Ovo je takođe dobar savjet za vašu karijeru.

Mart želi da se fokusirate na svoje ciljeve! Što ste pozitivniji, više ćete postići ovog mjeseca.

April donosi iznenađenje za vas! Takođe ćete se osećati kreativnije i energičnije ovog meseca.

Maj je prilično stabilan. Iskoristite prvu polovinu mjeseca da se fokusirate na posao, a drugu polovinu da se fokusirate na porodični život.

Juni je dobar mjesec za vaš društveni život, uključujući i vaš romantični život. Vaše srce će biti puno ljubavi u junu.

Juli će biti prosjek za prvu polovinu mjeseca. Nakon sredine jula vidjećete poboljšanja u svim oblastima vašeg života.

Avgust je balansiranje. Dajte sve od sebe da uravnotežite svoj ljubavni, društveni i poslovni život ovog mjeseca.

Septembar će od vas zahtijevati da uravnotežite svoje emocije na početku mjeseca. Nakon sredine septembra osjećaćete se puni energije i vratiti se u normalu.

Oktobar ohrabruje da se prepustite svojim željama. Vaše želje će vas motivisati više od bilo čega drugog ovog mjeseca.

Novembar je odlično vrijeme da se pokušate opustiti. Bićete pod stresom u poslednje vrijeme. Iskoristite novembar za dopunu.

Decembar je savršeno vrijeme za planiranje 2023. Međutim, ne zaboravite da se fokusirate i na svoj posao.

PREUZETO: ultra.ba

PROČITAJTE VIŠE: TOP 5 NAJBOLJE OBUČENIH PJEVAČICA: Od klasičnih do ekstravagantnih izdanja (VIDEO)

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)