Nova Škoda Fabia donosi još pet Simply Clever rešenja

Nova ŠKODA FABIA pametnija je nego ikad: zavisno od nivoa opreme, četvrta generacija uspešnog modela nudi do 43 prepoznatljiva Simply Clever detalja, koji su češkom proizvođaču automobila obezbjedili reputaciju brenda koji vozačima olakšava svakodnevni život.

Pet ovih karakteristika potpuno su nove u asortimanu ŠKODA, dok se osam drugih sada po prvi put nalazi u modelu FABIA. Novi dodaci, poput uklonjivog držača za čaše između prednjih sedišta, strugača za led s mjeračem dubine gazećeg sloja gume koji se nalazi u poklopcu rezervoara za gorivo, držača za parking karte na A-stubu i kišobrana u vratima vozača

Zavisno od nivoa opreme, četvrta generacija modela FABIA sada nudi do 43 pametna rješenja – više nego ikad. Uključuje brojne klasike brenda ŠKODA, poput strugača za led sa mjeračem dubine profila gume koji se nalazi u poklopcu rezervoara za gorivo, držača parking karata na A-stubu i kišobrana u vratima vozača.

škoda fabia

ŠKODA osmislila pet potpuno novih Simply Clever ideja za model FABIA

ŠKODA po prvi put nudi pet svojih genijalnih Simply Clever detalja za novu FABIA-u. Na primjer, inovativna, fleksibilna pregrada za odlaganje dostupna je kao opcija za prtljažnik. Pričvršćena na bočnu ploču, ima sklopivi dizajn koji štedi prostor i može se izvaditi po potrebi kako bi držala predmete na mjestu unutar prtljažnika.

škoda fabia

Uklonjivi držač za čaše između prednjih sedišta pruža veću fleksibilnost u unutrašnjosti. Nova klipsa za kreditnu karticu ili kartu za parkiranje i elastični držač za olovke u pregradi za odlaganje na centralnoj konzoli pomažu u održavanju unutrašnjosti urednom.

škoda fabia

Putnici na zadnjem sjedištu mogu sigurno da odlože male predmete u kutiju u središnjem tunelu, koja je takođe dostupna kao opcija. Kutija se lijepo uklapa između centralne konzole i zadnjeg sjedišta gde se zaključava.

škoda fabia

Lista Simply Clever ideja uključuje i vizir za sunce, koji je dostupan kao dodatak za opcioni panoramski krov. Kad se ne koristi, može da se presavije na trećinu svoje veličine u nekoliko jednostavnih koraka i odloži ispod poklopca prtljažnika.

OSAM DETALJA IZ DRUGIH ŠKODA MODELA SADA SE NALAZI U MODELU FABIA

Ukupno je osam Simply Clever detalja iz više serije ŠKODA modela našlo svoje mjesto u modelu FABIA i prvi put je dostupno u popularnom malom automobilu. To uključuje višenamensku torbu koja se može zakačiti ispod poklopca prtljažnika.

Ovo pruža koristan prostor za odlaganje kaputa ili jakni i može držati prtljag težine do 3,5 kilograma. Lako dostupni džepovi za pametne telefone na naslonima prednjih sedišta već su poznati iz modela OCTAVIA i ENYAQ iV, dok pregrade za kartice i novčiće u pregradi za rukavice pomažu da sve bude uredno.

Naslon sjedišta suvozača može da se preklopi kako bi se omogućio prevoz dugih predmeta. U Style paketu opreme, USB-C priključak na unutrašnjem retrovizoru po prvi put je dostupan kao opcija za model FABIA. To se može koristiti, na primjer, za napajanje kamere kako bi se spriječilo da kabl ometa pogled vozaču.

Svjetlima za čitanje u zadnjem delu autoimobila može se prikladno upravljati spreda – idealno za decu koja putuju, a premala su da bi sami uključili svetlo. Pametni telefoni mogu da se pune induktivno zahvaljujući Phone Box-u.

Škoda Fabia

Kao opcija dostupna je i zaštita za prag prtljažnika koja se može sklopiti kada je poklopac prtljažnika otvoren. Spriječava ogrebotine na laku, dok reflektori pružaju dodatnu sigurnost pri utovaru u vozilo.

škoda fabia

Preuzeto: magazinauto.com

PROČITAJTE VIŠE: Nova Škoda Fabia prostranija i tehnički naprednija

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti