Uhapšena 75-godišnja starica koja je dilala heroin

Dileri

Mušterije dolaze po cijeli dan, kao da drže prodavnicu i to nije ništa novo, otkako znam za njih to rade i kruži priča da imaju veze sa drogom.

Ovim riječima je započeo priču jedan od komšija penzionerke Jovanke D. (75) iz Krnjače, koja je u nedelju uhapšena zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika.

Iako komšije uhapšene Jovanke nisu znale novinarima da kažu kako tačno funkcioniše navodna prodaja droge u njenoj pordici, za koju su beogradski mediji prenijeli da je praktično porodični posao u koji su na neki način uključeni svi članove, “od najstarijeg do najmlađeg”, ni za jednog od njih, kako su ispričali, nije novost da se imaju veze sa drogom, naprotiv.

  • Ta priča o njima ide otkad znam za njih, uvijek su ih povezivali s drogom. Njoj je kćerka bila zavisnica, za nju se uvek pričalo da ima veze s tim. Ona je umrla, a i muž joj je umro, čini mi se, Jovankin zet – navodi komšija, koji porodicu poznaje dugi niz godina:
  • Ja ih znam ovako, sa ulice, kao komšije, ne družimo se privatno, ne idem im u kuću, ali ove priče svakako znam. Nije to ništa novo. E sad, da li je baš ona prodavala, šta je tačno radila, ne znam, kako da znam šta ko u svojoj kući radi.

Sa Jovankom su uhapšenje i navodne mušterije Lj. K. (59) i R. K. (60), kod kojih je takođe pronađen heroin, za koji se sumnja da su ga kupile od nje. Sama vijest o ovakvom raspletu događaja i hapšenju starice nije iznenadila komšije:

  • Pa komšinica je kao i svaka druga, nema tu šta prema komšijama sporno, e sad šta radi i da li radi ona…

Ona je objasnila u da u kući žive tri unuke koje su ostale sa Jovankom kada joj je kćerka preminula.

U Jovankinoj kući je policija pronašla oko 120 grama heroina, vagicu za precizno mjerenje, 168.000 srbijanskih dinara i 1.750 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika, prenosi radiosarajevo. (Hayat.ba)

Starici je u Višem sudu određen privor do 30 dana.

Pročitajte više: Sarajevo: Pronađena laboratorija za proizvodnju droge na Čobaniji

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)