Ispovijest neutješnog oca stradalog mladića: Udario je glavom u hrast, nisam u stanju da govorim od bola

ISPOVIJEST

Prolaznici su vidjeli prevrnut traktor i pozvali pomoć, ali njemu, nažalost, spasa nije bilo, ostao je na mjestu mrtav

Marko Jevtović (31) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Ribaševina kod Užica kad je ispao sa traktora koji se prevrnuo.

Nesreća se dogodila u subotu uvečer, kad je Jevtović izgubio kontrolu nad vozilom, prevrnuo se i od zadobijenih povreda nastradao na licu mjesta.

Vraćao se kući poslije posla

- Mladić se vraćao sa posla kada je doživio saobraćajnu nesreću. Prolaznici su vidjeli prevrnut traktor i pozvali pomoć, ali njemu, nažalost, spasa nije bilo, ostao je na mjestu mrtav.

Otac stradalog mladića za Kurir je naveo da je njegov sin navodno stradao zbog flašice soka.

- Marko je krenuo ka kući sa posla, a koliko sam čuo, sumnja se da mu je ispala flašica soka dok je vozio, te se pokušao sagnuti da je dohvati - priča očajni otac i dodaje:

- U tom momentu izgubio je kontrolu nad vozilom, koje je izletjelo sa puta i prevrnulo se. U prevrtanju je on ispao iz traktora i direktno udario glavom u hrast. Rekli su mi da je taj udarac bio fatalan i da je nakon toga umro. Katastrofa, kuća mi je zavijena u crno - objasnio je otac poginulog mladića.

Točkovi u vazduhu

Kako je rekao, Marko je imao i brata blizanca.

- Nisam u stanju da govorim od bola. Kada su mi javili da mi je sin stradao, otišao sam do tog mjesta. Prizor je bio užasan, traktor prevrnut skroz, točkovi u vazduhu - naveo je otac.

izvor: avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori