U razmaku od šest dana od korone preminuli kontroverzni blizanci Bogdanov

Korona

U razmaku od šest dana od korone preminuli kontroverzni blizanci Bogdanov
FOTO: AGENCIJE

Popularna braća blizanci Grička i Igor Bogdanov (Grichka Bogdanoff, 72) preminuli su u razmaku od šest dana od posljedica zaraze koronavirusom, izvještava BBC.

Grička je preminuo u bolnici 28. decembra, a Igor samo nekoliko dana poslije, 3. januara. Braća nisu bila vakcinisana protiv koronavirusa. Njihovi prijatelji rekli su da su i Griška i Igor bili uvjereni da će ih zdrav način života zaštititi od zaraze.

Porodični prijatelj  rekao je da su prekasno otišli u bolnicu zatražiti pomoć.

- Govorili su da se radi o običnoj gripi. Nekoliko prijatelja im je reklo da se vakcinišu, ali su smatrali da zbog svog načina života nisu u opasnosti od korone - dodao je prijatelj.

Bili su poznati televizijski voditelji u Francuskoj, gdje su svojom pojavom šokirali javnost. Proslavili su se početkom osamdesetih u jednoj od prvih francuskih naučno-fantastičnih serija "Temps X".

Kasnije su postali poznatiji po mnogobrojnim plastičnim operacijama kojima su se podvrgnuli. Unatoč tome što su zbog svojih deformiranih lica često bili predmet izrugivanja, oni su sami sebe nazivali vanzemaljcima.

Pročitajte više: Od posljedica COVID-a umrlo skoro isto Amerikanaca koliko i tokom španske gripe

Pratite nas na Facebook akter.ba - U razmaku od šest dana od korone preminuli kontroverzni blizanci Bogdanov

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori