Tužna sudbina Dominika Topića: Prije dvije godine mu poginuo prijatelj, a preksinoć Lorena na njegovom motociklu

Lorena Filipović je bila saputnica na motociklu Topića kada je, po još neutvrđenim okolnostima, došlo do sudara sa putničkim vozilom

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć dogodila oko 22 sata u Bučićima kod Novog Travnika smrtno je stradala 20-godišnja Lorena Filipović iz Viteza. Nastradalu djeovjku je dosta Vitežana poznavalo obzirom da je radila u zlatari jednog trgovačkog centra.

Lorena je bila saputnica na motociklu Dominika Topića kada je, po još neutvrđenim okolnostima, došlo do sudara sa putničkim vozilom. Dominik je hitno transportovan u Sarajevo u stanju šoka i sa teškim povredama. Kako piše portal Centralna.ba, on je izgubio i dosta krvi. Ipak, njegovo trenutno zdravstveno stanje je stabilno i nije u životnoj opasnosti.

Za Lorenu Filipović nažalost nije bilo spasa.

Ono što povećava tragediju jeste da se sudbina u životu Topića nekako ponovila. Njegov kum i najbolji prijatelj je prije dvije godine, tačnije 26. jula 2019. godine, također stradao u saobraćajnoj nesreći na motociklu. Tugu za svojim prijateljom Dominik nije krio, te ga se na društvenim mrežama prisjećao fotografijama i stihovima.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori