The Sandman skinut sa trona: Ovo je trenutno najgledanija serija na Netfliksu

Trenutno najgledanija

Serija “The Sandman” je ubrzo nakon što se pojavila oduševila cio svijet i brzo stigla na vrh liste 10 najgledanijih Netfliksovih serija. Međutim, jedna serija joj je već preuzela prvo mjesto, prenosi Index.

Australijski psihološki triler “Echoes” prati seriju o bliznakinjama Leni i Gini (glumi ih Mišel Monahan), koje su tajno zamijenile svoje živote još od djetinjstva, što je kulminiralo dvostrukim životom. Zaplet u seriji nastaje kada jedna od sestara nestane i sve se u njihovom savršenom, isplaniranom svijetu pretvara u haos, piše IMDB.

U poređenju sa hvaljenom serijom “The Sandman”, “Echoes” je jednostavnija drama sa intrigantnim obrtima.

Što se tiče kritika, one su zasad podijeljene. Na IMDB-u, 2.491 korisnik je dao ovoj seriji prosječnu ocjenu 5,8 od 10, a na Rotten Tomatoes o seriji se pohvalno izrazilo samo 29 odsto recenzenata.

“Serija ima nekoliko lijepih zaokreta. Vrijedi je pogledati”, “S vremena na vrijeme malo je zbunjujuća, jer se vrti oko života bliznakinja, ali ova serija je ipak prilično dobra. Pogledao sam svih sedam epizoda u jednom danu te je serija držala moje interesovanje sve vrijeme. Preporučujem je”, neke su od pozitivnih recenzija na IMDB stranici.

“Seriju možete da gledate dok na primjer radite neke druge stvari poput čišćenja kuće ili drugih dosadnih poslova”, “Premotavao sam da je što prije pogledao”, “Nisam mogao da gledam dalje od prve epizode, narativ je bio tako loš”, navode nezadovoljni gledaoci.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori