“SVE JE LAŽ, SVI ĆE VIDJETI” Ronaldo nikada ranije nije uradio ništa slično, žestokom objavom o dodjeli Zlatne lopte podigao svjet

RONALDO LJUT IZJAVIO ...

Bliži se početak svečanosti na kojoj će biti proglašen njbolji fudbaler u 2021. godini, a temperatura raste.

Uoči proglašenja dobitnika Zlatne lopte, prvo se pojavila informacija da su uvedene i dvije nove nagrade, a sada je uslijedila i reakcija Kristijana Ronalda.

Portugalac je jedan od favorita za laskavo priznanje, ali ga je naljutila izjava glavnog urednika "Frans fudbala", Paskala Fere, koji je prije dva dana izjavio kako mu je as Mančester junajteda potvrdio da mu je jedina ambicija do kraja karijere da pretekne Lionela Mesija po broju Zlatnih lopti.

Argentinac ih ima šest, Portugalac ima jednu manje, ali i poruku za javnost.

- Današnji izbor objašnjava prošlonedeljne izjave Paskala Feree, kad je rekao da je ubjeđen da je moj jedini cilj da završim karijeru sa više Zlatnih lopti nego Lionel Mesi. Paskal Fere je lagao, koristio moje ime da promoviše sebe i magazin za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižnog priznanja može da laže na taj način, njegove riječi su čisto nepoštovanje osobe koja je uvek cjenila Frans fudbal i izbor za Zlatnu loptu, bjesan je Kristijano u poruci objavljenoj na Instagramu.

Fudbaler Junajteda nije na svečanosti u Parizu, ali razlog nije onaj, koji se prvobitno pojavio u javnosti.

- Danas je Fere slagao ponovo, tako što je moje odsustvo sa ceremonije opravdao navodnim karantinom, koji inače ne postoji, naveo je Ronaldao i poručio da će svakako čestitati pobedniku:

- Uvek sam spreman da čestitam pobjednicima, u duhu fer-pleja, jer se tim načelom vodim od početka karijere. To radim zato što nikad nisam bio ni protiv koga. Samo želim da pobjedim za klub za koji igram i reprezentaciju države koju predstavljam. Pobjeđujem i zbog sebe i onih koji me vole. A ne borim se protiv nekoga. Moja ambijcija je da osvajam titule na klupskom i reprezentativnom nivou. Najveća ambicija u karijeri mi je da budem dobar primjer svima koji žele profesionalno da se bave fudbalom. I da jednog dana moje ime zlatnim slovima bude upisano u istoriju fudbala.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori