Strava u Rijeci: Žena ubijena u kafiću, svemu prethodila tučnjava?

Rijeka

Jedna žena ubijena je danas u 14.40 u jednom ugostiteljskom objektu
Foto: Nel Pavletić/Pixell

Mogu potvrditi da je jedna osoba mrtva te da se njezino tijelo nalazi u jednom ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu u Rijeci. Sve ostalo se još utvrđuje - kratko su kazali u riječkoj policiji

Jedna žena ubijena je danas u 14.40 u jednom ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu u strogom centru Rijeke. Da je ubijena, potvrđeno je iz riječke policije u kojoj su kazali da se sve okolnosti događaja još utvrđuju.

- Mogu potvrditi da je jedna osoba mrtva te da se njezino tijelo nalazi u jednom ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu u Rijeci. Sve ostalo se još utvrđuje - kratko su kazali u riječkoj policiji.

Nisu mogli potvrditi je li ubojstvu žene prethodila tučnjava, što su objavili pojedini lokalni riječki mediji, pozivajući se na izjave šokiranih očevidaca te gostiju i osoblja kafića u kojem se zločin dogodio. Po tim neslužbenim informacijama koje je objavio Ri portal, ženu je nakon tučnjave ubio muškarac. Za sada nije poznato je li ubijena vatrenim ili hladnim oružjem, kao ni to je li počinitelj pobjegao ili je uhićen odmah nakon događaja.

Nekoliko sati kasnije isplivali su detalji ovog zločina. Prizor ubijene žene bio je šokantan čak i za iskusne istražitelje, ubojica joj je lice smrskao doslovno do neprepoznatljivosti. Još uvijek nije poznato što je izazvalo takav ispad ubilačkog bijesa kod napadača.

Policija je pronašla i privela muškarca kojeg se povezuje s napadom. Kriminalističko istraživanje nastavlja se radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica, doznaje se u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske. (Izvor: večernji.hr)

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pročitajte više: Ubijena žena u Sarajevu, napadač uhapšen

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori