Stjuardesa prodaje svoj prljavi donji veš muškarcima: Dobro živim

Prodavala je i prljavi veš

Pošto nije lako snaći se u skučenom prostoru, snimanje seksi fotografija u kabini toaleta aviona je prava umjetnost. Upravo je ta praksa ovoj djevojci pomogla da radnju dovede do savršenstva.

Ona je po želji klijenata mijenjala i po tri seksi kompleta donjeg veša, kako bi se fotkala u kabinama toaleta, pa bi ih potom slala.

Tako je bilo u prvim danima, kada je prodaja njenih gaćica bila samo usputna zarada. Imala je 21 godinu kad je postala stjuardesa. Slijedeći mamine stope, ali nakon dvije godine života u vazduhu, postalo joj je dosadno. U to vrijeme, OnlyFans je dostizao svoj vrhunac i bio je potpuna opsesija grupi njenih prijateljica. Pa su jedne večeri napravile profile na toj društvenoj mreži, kako bi se zabavile. Zaključile su da nema štete u objavljivanju istih snimaka u donjem vešu koje su već ionako objavljivale besplatno na svom Snepčetu.

Interesovanje njenih prijateljica je splasnulo tokom sljedećih nedjelja, ali stvaranje sadržaja je nju zabavljalo na dugim putovanjima.

“U pauzama bih napravila prljave selfije u WC-u, ponekad i u glavnom dijelu kabine; uniforma je bila hit. Moj avioprevoznik počeo je da prikuplja sve više pratilaca i dodatni prihod je bio dobrodošao.”

Pojavljivanje na OnlyFansu ubrzo ju je sasvim obuzelo. Pokazala je i lice na fotografijama, jer tada dolazi prava zarada, i dogodilo se očekivano – ljudi su počeli da je prepoznaju.

"Aviokompanija me nikada nije prepoznala"

“Koliko ja znam, moja aviokompanija me nikada navodno nije prepoznala. Ali sam u nekom momentu počela da primam ‘prljave’ poruke od muških prijatelja”, kaže ona.

Mogla je da se nosi sa činjenicom da je nepoznati muškarci vide potpuno golu. Ali odmah bi osjetila paranoju pri pomisli da je svi u njenom okruženju, od poštara do prijatelja, sada gledaju drugačije.

Prijatelj joj je tada predložio da razmisli o prodaji svog donjeg veša, nakon što je negdje čuo da postoji veliko tržište za to. I tada je naišla na aplikaciju koju sada koristi.

Umjesto da bilo ko u bilo kom trenutku ima pristup sadržaju, mogla je privatno da se poveže sa klijentima i naplaćuje sadržaj na individualnoj osnovi. Prodavala je fotografije, korišten donji veš, čak i cipele. Počela da zarađuje više novca nego što je ikad zaradila kao stjuardesa.

Nekoliko mjeseci je balansirala posao stjuardese i prodaju donjeg veša i fotografija. Ali ubrzo je imala dovoljno stalnih klijenata da je mogla da da otkaz.

Sada zarađuje više nego ikad kao stjuardesa, uz mnogo manje truda.

“Sama sam sebi šef, postavljam sama svoj raspored i mogu da radim sa bilo kim i bilo gdje na svijetu. Par mojih ‘prljavih gaćica’ košta 200 funti. Doduše, to je ako masturbiram u njima, ali ionako nemam problem da radim nešto što radim svaki dan. Moji klijenti su uglavnom iz inostranstva, tako da nemam strah da će mi se javiti neko od porodice ili prijatelja”, kaže.

Što se tiče prijatelja, najbliže prijateljice znaju istinu, a ostalima kaže da radi u prodaji – i to nije zapravo laž.

“Sumnjam da bi jedino bilo teže prikriti istinu pred partnerom, ali ja sam sa istim dečkom od svoje 18. godine i on je na to navikao. Bio je uz mene dok se moja karijera razvijala i zna da moj posao ne uključuje fizički odnos s bilo kim. Na kraju dana, njemu se vraćam kući. Ego mlađeg muškarca možda će biti lakše narušen, ali moj partner je zreo i 25 godina stariji od mene”, zaključila je ona.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)