Silvester Stallone ispod cijene prodaje kuću La Quinta u Kaliforniji

Stallone za kuću traži 3,35 miliona dolara! To je više od milion dolara ispod cijene koju je on platio za istu kuću. Rocky  zvijezda Silvester Stallone prodaje svoje prebivalište u La Quinti u Kaliforniji za 3,35 miliona dolara. Oko 1,15 miliona dolara manje nego što je za to platio prije deset godina.

Vila u mediteranskom i toskanskom stilu ima 5000 kvadratnih  metara unutrašnjeg prostora. Sastoji se od četiri spavaće sobe i pet kupaonica, prema popisu s Joshom Reefom iz Douglasa Ellimana, koji je tu imovinu naveo u srijedu.

Foto: Mansional global

Dvospratna kuća, izgrađena je 2008. godine. Također nudi prostrani dnevni boravak s dvostrukim visinama stropova i kamenim kaminom. Prema popisu tu je i trpezarija koja se izlazi na terasu, kuhinja s drvenim ormarićima, središnje ostrvo od drveta i kamena, soba za doručak i vinska soba.

Gospodin Stallone (73), glumac, scenarist, režiser i slikar, kupio je imanje 2010. godine za 4,5 miliona dolara putem fonda, pokazuju imovinski zapisi.

Foto: Mansional global

Prvi put ga je prodavao za 4,2 miliona dolara 2014. Od tada je kuća bil na i van njega po različitim cijenama s promjenama brokera. S tržišta je skinut 2016. godine, kada je zadnji put uvršten na 3.625 miliona dolara, pokazuju zapisi.

Agent za popis, gospodin Reef, rekao je da su gospodin Stallone i njegova porodica koristili dom za odmor u pustinji, a imanje je dobro održavano.

Predstavnik gospodina Stallonea, koji je najpoznatiji po tome što je stvarao i glumio u seriji filmova "Rocky", potvrdio je da je prodavač, ali nije imao dodatnih komentara.

Foto: Mansional global

Detalji dizajna uključuju drvena dvokrilna vrata, posebne ulaze, gredaste plafone, kao i kamine.

Na otvorenom, imanje od 0,45 hektara ima više terasa, bazen i spa i ugrađen kamin.

"Smješten je na najvećem dijelu svih vila u La Quinti", rekao je gospodin Reef. "A u dvorištu teče potok , što je vrlo posebno."

Da li će Reef uspjeti prodati po ovoj cijeni, ostaje da vidimo!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori