Srbijanski influenser od svojih pratilaca traži da mu uplate po jedan euro kako bi kupio stan

Srbija

Srbijanski influenser od svojih pratilaca traži da mu uplate po jedan euro kako bi kupio stan
Vladimir Zvekić (Foto: Instagram)

Srbijanski influenser Vladimir Zvekić na Instagramu poznatiji pod nadimkom "Veseleen", otvorio je PayPal i Patreon račun te pozvao svoje pratioce da mu uplate po jedan euro kako bi kupio stan.

Zvekić je na svom Instagram profilu pratiocima pojasnio kako je našao stan svojih snova, ali da nema dovoljno novca za njega te da je došao na ideju tražiti od njih da uplate po jedan euro čime će mu olakšati proces kupovine.

"Uh šta reći, koju poruku poslati. Onima koji ne vjeruju u iskonsku dobrotu. Prijatelji, ako ovo stvarno upali, sve vas zovem na zabavu useljenja i pravimo cirkus. Demoliramo stan. Ne znate ni pola kroz šta sam prošao u životu i kako sam živio", napisao je u storyju kojim se zahvaljuje onim koji su donirali novac.

Dodao je da "zli jezici kažu da glumata žrtvu" te poručio svojim pratiocima kojih na profilu ima nešto više od 300.000 da je još uvijek u nevjerici.

"Ruke mi se tresu dok pišem, kanula je poneka suza radosnica", napisao je.

Međutim, ovakav potez izazvao je buru u srbijanskim medijima, ali i na društvenim mrežama te su ga mnogi prozivali jer je "svoj san" odlučio ostvariti lakšim putem.

Influenser je potom poručio kako se ne obazire na "površne, zlobne i zavidne komentare" te da ga mnogi od onih koji ih pišu ne poznaju dovoljno da bi mogli dati svoj sud.

Pročitajte više: Popularni influenser preminuo u 25. godini

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori