SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O SVOM BRAČNOM STATUSU „Slobodna sam kao ptica na grani“

Otkrila detalje

Sandra je progovorila i o svojim poslovnim planovima

Pjevačica Sandra Afrika progovorila je o svojim poslovnim planovima, ali i o svom emotivnom statusu, o čemu se mnogo spekulisalo u domaćim medijima.

„Mislim da se ima dovoljno para za sve. Mislim da je pjevanje postalo jako skup hobi. Treba se imati para za ovo. Ova pjesma me je stvarno koštala. Nisu ni moji nastupi jeftini, naravno da nisu. Neću da budem uopšte skromna, to je tako“ kaže Sandra i otkriva da li je nekad plakala zbog ljubavi, kao i da li je istina da se udala.

To je normalno. Svi smo plakali zbog ljubavi. U zadnje vrijeme više ne plačem. Vidio si da sam se udala. Niko mi ništa ne može. Nijedna ljubav definitivno. Nisam se udala, zezam se. To će malo sačekati. Slobodna sam kao ptica na grani. Staviljena je tačka na bivše ljubavi, sad sam slobodna. Ja sam uvijek malo zaljubljena. To ide s vremenom, biće vremena i za udaju, kad bude vrijeme za to“ otkriva pjevačica i otkriva da planira da sebe počasti novom luksuznom jahtom.

Ova jahta se prodaje, pa će se dodati za neku skuplju“ rekla je Afrika.

Pjevačica je takođe otkrila da li se nekad mirila sa bivšim partnerima.

Često mi se dešavalo da mi bivši postanu budući. Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Retard je retard. Takav ne postoji. Ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad zašto ne znam, ali nije“ rekla je atraktivna pjevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal“, prenosi Kurir“.

IZVOR: KURIR

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori