Slavni muzičar pozitivan na COVID-19 po drugi put u mjesec

Redovno objavljuje fotografije iz bolničke izolacije

Muzičar Brajan Adams (Bryan), koji se bavi i fotografijom, na svom je Instagram profilu podijelio da je pozitivan na COVID-19 nakon što je stigao na aerodrom Malpensa u Milanu gdje je imao poslovnih obveza.

-Evo me, upravo sam stigao u Milano, i drugi put u mjesec dana sam pozitivan na COVID, napisao je u uz fotografije s aerodroma. Nakon toga je nastavio izvještavati na Instagramu i iz italijanske bolnice.

Podsjetimo, u oktobru je Adams morao odustati od nastupa na ceremoniji ulaska u Kuću slavnih rock and rolla nakon što je bio također pozitivan na koronavirus.

Njegov menadžer je tada saopćio kako je Adams potpuno vakcinisan i da nema nikakvih simptoma.

Američki epidemiolog doktor Entoni Fauči (Anthony Fauci) rekao je u petak za CNN-ov "Novi dan" da, iako ne želi spekulirati o Adamsovom slučaju, "može biti da je i dalje imao virus u sebi i da je bio pozitivan i da se nije riješio virus u njegovom sustavu."

Fauči je rekao da se kod nekih ljudi s oslabljenim imunitetom virus može zadržati.

Inače, Adams je stigao u Italiju uoči promotivnih događaja za Pirellijev kalendar za 2022. za koji je snimao fotografije. Ta verzija slavnog kalendara uključuje slike nekoliko zvijezda kao što su Šer (Cher), Igi Pop (Iggy), Dženifer Hadson (Jennifer Hudson) i Normani.

Adams je nastavio izvještavati o svom italijanskom bolničkom iskustvu na Instagramu i redovno objavljuje fotografije iz bolničke izolacije.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori