Skrivena plaža Nugal na Makarskoj rivijeri – Raj za uživanje

plaža na Makarskoj rivijeri - Nugal
Foto Agencija

Makarska rivijera oduvijek je poznata po svojim predivnim plažama, ali ipak postoje one neke koje se posebno ističu. Jedna od tih je i plaža Nugal. Ona je donedavno bila dobro čuvana tajna, no sada je postala jedna od najpopularnijih. 

Ipak, zbog svoje lokacije, odnosno činjenice da se do iste može doći čamcem ili pješačenjem, ova plaža i dalje nije prenapučena što znači da ćete moći uživati u potpunom miru. Isto tako, plaža Nugal nekad je bila namijenjena naturistima. Međutim, i to se sada promijenilo! To se desilo zavaljujući tituli treće najbolje plaže Europe u 2019. godini po izboru čitatelja portala European Best Destinations.

Plaža Nugal idealna je za sve one kojima je potreban bijeg od gužve i galame. Odlična je za one koji obožavaju uživati u netaknutoj prirodi te se distancirati od bilo kakvog modernog sadržaja. Ova plaža ne nudi nikakav kafić ili nešto slično, stoga odlučite li se posjetiti ju, svakako sa sobom uzmite potrebne napitke i hranu. Što se tiče samog izgleda, riječ je predivnoj šljunkovitoj plaži koja je okružena visokim liticama i šumom pa možemo zaključiti da želite li provesti godišnji odmor unutar granice Hrvatske, ovu plažu nikako ne smijete zaobići!

Izvor: avaz.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori