Sin Đorđa Balaševića nakon gubitka: Nikad nisam ostao bez oca

Aleksa i Đorđe Balašević
Foto: Slobodna-bosna.ba

Aleksa Balašević, sin legendarnog kantautora Đorđa Balaševića u intervjuu za "Alo!" govorio je, između ostalog, o snimanju svog filma "Megdan", ali je i otkrio kako se bori sa velikim gubitkom nakon što je njegov otac preminuo prije skoro dva mjeseca.

- Snimanje filma očekujemo sljedeće godine. Novi Sad zaslužuje moderni igrani visokobudžetni prvi film o sebi, a zatim borci, kao što rekoh, nečiji sinovi, muževi, očevi koji su za vreme korone ispunjavali ili odlagali svoje snove u tom ringu bez publike... Novi Sad zaslužuje da ima takav film, mogu slobodno reći, međunarodne visokobudžetne produkcije. Zahvaljujući svemirskoj veličini mog velikog oca, imam odlične pregovore sa jednom državom na drugom kontinentu u kojoj bi trebalo također da se snima - rekao je Aleksa.

Dotakao se i svog velikog gubitka.

- Ja nikad nisam ostao bez oca. Naopako. Kad je moj otac u pitanju, ne postoji mjesta za tugu, žalost, pa ni smrt. Mnogi to ne razumiju, ali ne mogu da im dočaram. To je neki osjećaj koji zaista sam sebi ne mogu da opišem. Bogu hvala pa je tako - kazao je kratko Aleksa Balašević.

Pročitaj više: Balašević o Antiću: “Na mene je Mika Antić izvršio veliki uticaj”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori