Severina podijelila zdravstveni nalaz sina pa poručila: Ovo je višegodišnje zlostavljanje

Severina

Ovo je višegodišnje zlostavljanje
(Foto: Instagram)

Nakon što je završila na sudu zbog prijetećih i uvredljivih poruka upućenih Ljiljani Klinger i Gordani Buljan Flander, Severina se sada oglasila i na društvenim mrežama podijelivši sa svima šta je tome prethodilo. Riječ je o nalazu koji, tvrdi ona, mnogo toga dokazuje. Spomenuta imena su ona direktorice škole u Zagrebu koju pohađa Severinin sin Aleksandar te bivše direktorice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

One se pjevačicu prijavile nakon što im je poslala više od 150 poruka uvredljivog i uznemirujućeg sadržaja, na šta je pjevačica sada uzvratila i nalazom svoga sina, podijelivši ga na Instagram gdje ga svi mogu vidjeti.

"Ljiljana Klinger 2019. je moje dijete psihički i fizički zlostavljala. Naredila je učiteljicama da ga zatvore u školi dva sata. Nakon incidenta, dijete je bilo u stresu, nije htio izaći iz kuće, a preko vikenda se počeo žaliti na bolove ruke i trbuha te sam sam ga odvela liječniku. Po preporuci nekoliko njih nije smio u školu jer je doživio i fizičku i psihičku traumu", započela je Severina.

Istakla je kako su ravnateljica i otac zataškali cijeli slučaj, a ravnateljica je Centru za socijalnu skrb slala i lažne prijave. Zatim su uslijedili podnesci protiv Severine, i to u trenucima sudske bitke sa bivšim suprugom kada se donosila odluka s kim će Aleksandar živjeti.

"Sutkinja Tea Golub pitala me zašto ne vodim dijete u školu. Predala sam joj nalaze. Nije ih htjela ni pogledati, zvati svjedoke, ni liječnike. Presudila je da mi se otme dijete jer ga 'namjerno' nisam vodila u školu. Oteli su mi dijete na 20 mjeseci 'privremenom mjerom'. Da se razumijemo, to nije bila presuda, nego organizirana otmica djeteta. Sutkinja je poslije otmice veselo skijala s tatom, a tata je donirao školu. I bili su sretni", istakla je Severina.

Pjevačica je istakla kako je "zbog tih gospođa i vještaka, dijete viđala samo 88 sati mjesečno", kao i da je njen sin samo dva puta mjesečno mogao prespavati kod kuće.

Zaključila je kako je posrijedi "višegodišnje zlostavljanje i djeteta i nje na pravdi Boga".

"Eto znate što sam ja pisala njoj, a sad znate i što je tome prethodilo. Što bi joj vi napisali? Valjda sam tim finim gospojama trebala poslati kavu i bombonjeru?", zapitala se pjevačica.

Niz fotografija obuhvatio je nalaze gdje na jednoj od njih kao dijagnoza stoji "nanošenje ozljeda tjelesnom silom". Također, navodi se kako je Aleksandar došao radi bolova u desnoj ruci, podlaktici te prstima desne šake nastalih usljed "povlačenja od strane učiteljice" koja ga je tako spriječila da ode kući sa poočimom. Klix.ba

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori