Šarmantno izdanje vječnog klasika – Moćno drvo

Namještaj izrađen od masivnog drveta proizvod je najviše kvalitete. Prednosti ove prirodne sirovine vezane su uz jedinstvenu estetiku materijala, ali i dugovječnost proizvoda. Drvene konstrukcije izdržljive su jer stablo samo po sebi ima izvrsnu čvrstoću. Njegovi se proizvodi nerijetko prenose iz generacije u generaciju. Otporno je na udarce i izvrsno podnosi mehanički stres. Osim toga, sjajno izgleda u prostoru. drvo

Prije svega, masivno je drvo ekološki materijal i pažljivom obradom zadržava svoja ekološka svojstva. Činjenica je da drvo svakom komadu namještaja daje određenu dozu originalnosti jer zahvaljujući Majci prirodi i njegovim prepoznatljivim karakteristikama kao što su godovi, kvržice ili niti, ne postoje dvije identične sirovine.

Još jedna hvalavrijedna vrlina masivnog drveta jest da je riječ o toplom materijalu koje u tom pogledu pozitivno utječe na stvaranje tople atmosfere doma, a s druge strane iznimno je ugodan na dodir. Masivno drvo djelimično reguliše i vlažnost prostora. Naime, poznato je da ima otvorene pore, a njegova prirodna kiselost kontroliše količinu bakterija zbog čega su kuhinjski elementi i radne ploče često izrađene upravo od punog drveta.

Osim toga, pogodno je i za izradu stolova i stolica, te vrlo jednostavno za održavanje.

Pročitajte više: Inspirisani prirodom – Juta je pun pogodak

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti