ŠAKAMA U GLAVU UDARALA DEJANA Dalila raskinula s ljubavnikom pa nasrnula na muža, za sve joj KRIV! JEDVA JE ODVOJILI! LOM

HAOS U ZADRUZI

Nakon što je raskinula sa svojim dečkom Filipom Carem, Dalila Dragojević se uputila ka Bjeloj kući, pa je uletila u spavaću sobu gdje je njen, i dalje zakoniti suprug, Dejan Dragojević ležao na krevetu.

- Ti si mi uništio život, kunem ti se bogom dragim uništiću ti život, jer je moj život već uništen - derala se Dalila.

- Ovo ti je za svaku suzu koju sam prolio - rekao je Dejan.

- Pitam te nešto, jel imam ja šta da izgubim u životu. Imaš, sreću koju si odabrala...Svaku suzu, žao mi je što se ovo dešava. Pokazala si za ovih mjesec dana šta si, pa ti si se hvalila se**om danas - rekao je Dejan.

- Izbaci me iz tvojih usta. Sve sam ti obezbjedila, pi**o jedna, mene je Zadrugovizija zabolila. Jel si se prodao za četiri paketa - rekla je Dalila.

Naime, Filip Car i Dalila Dragojević su se žestoko posvađali pošto su napustili emisiju.

- Prvi put je iskren, ali ne do kraja...Pokazuje mržnju prema meni - rekao je Car.

- Ja sam mu ponovo pobacala sve i sve sam mu pobacala u glavu...Pitam ga jel sam ja loša, on meni kaže nisi, jel sam ja laka, kaže on, kao pi**a nisi, manji od makovog zrna kad sam mu se unjela - rekla je Dalila.

- Treba deset mjeseci da ti ja ovde dajem prostor....Pa šta treba da je čitav život žrtva što smo se mi zaljubili. Meni je ovo sve teško, pun mi je kur*c toga - dodao je Car.

- Hjde da se smirimo, jer što mi više i više govoriš, teže mi je. On je čekao petu sezonu da se razvede, pa da mi nametne Karića - rekao je Car.

- Pa ti si retardiran ako to prihvatiš - rekla je Dalila.

- Nema veze što je on meni drug, ali u ovim nekim situacijama mi je u rijaliti modu. Daješ mi čokoladicu, da bi mi posle prebacio. Mislim da trebamo izbjegavati situacije koje nas dovode u nervno rastrojstvo - rekao je Car.

- Priznaj da si ti tu pogrešio. Ja sam htjela da ti odgovorim zašto sam ja ovde ostala da uzmem žvake- rekla je Dalila.

- Rekao sam ti da se ne ubacuješ u rasprave kad se raspravljam sa muškarcima. Rekao sam ti da trebamo da odemo u Hotel, jer mi se jeb**o za Mićine pakete žvaka. Kada bi ja spomenuo toliko neku djevojku, koliko ti spomeneš Stefana, ja bih imao ozbiljan problem sa tobom - rekao je Car.

- Jao šta ti pričaš, ja ne mogu da se svađam - rekla je Dalila.

- On i ja smo se borili da se to ravnopravno podjeli - rekao je Car.

Nakon toga Filip i Dalila su nastavili raspravu.

- Slušaj me ti, sa mnom si, moja si djevojka...Ako smatram da je trebalo da odemo sa crnog stola, trebalo je da se pokupimo i odemo odatle. E tako se treba razgovarati sa tobom - drao se Car.

- Rekao sam ti da se o svemu trebamo dogovoriti. Rekao sam ti da juče kad sam bio nervozan, da odemo u Hotel jer hoću da budemo zajedno, ti si rekla neću, pa si ostala zbog paketa žvaka - rekao je Car.

- Nauči se razgovarati sa ljudima. Jel si rekao da ćemo večeras pričati o tome - rekla je Dalila.

- Šta misliš da, da si otišla sa mnom u Hotel, da se ne bi desila ona situacija - pitao je Car.

- Nije se desilo, jer sam ostala. Ne možeš da me sputavaš u tome da budem ja - rekla je Dalila.

- Ti si meni prvo rijaliti igrač, pa tek onda djevojka - rekao je Car.

- Ja sam ti prvo djevojka - prodrala se Dalila.

Poslije ovog sukoba, Dalila je odlučila da ostavi Cara.

- Pošto si rekao nekim ljudima, da si izgubio sebe, evo ja ću ti pomoći da se pronađeš, ostaviću te da pronađeš svoj kompas - rekla je Dalila i napustila Hotel.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori