Preminula Merima Njegomir

Preminula Merima Njegomir
Foto: ATA Images

Poznata pjevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini poslije kraće bolesti.

Ona je nedavno otkrila da boluje od raka. Prije nekoliko dana mediji su prenijeli da se pjevačica ne osjeća dobro.

"Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću. Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno", rekla je ranije pjevačica.

Ovu tužnu vijest, potvrdila je njena kćerka Ljubica za Pink.rs.

"Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost", rekla je samo prije nekoliko dana pjevačica.

Snimila je više od 25 albuma i otpjevala neke od bezvremenskih hitova. To su "Ivanova korita", "Ruzmarin", "Zbog tebe" i mnoge druge.

Iako je pjevačica nastavila da snima pjesme i albume, poslije te 2001. godine, nijedna pjesma nije uspjela da nadmaši popularnost "Ivanovih korita".

Merima Kertiš upoznala je svog muža Milana kada je imala 21 godinu. U brak su stupili 1979. godine od kada nosi prezime Njegomir.

Iza sebe je ostavila četvoro djece: kćerke Milicu, Jelenu, Ljubicu i sina Marka.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori