Preko baby monitora otkrio da ga supruga vara: “Zaboravila je isključiti zvuk”

Prevare

47-godišnjak je uhvatio svoju ženu kako ga vara s njegovim bivšim kolegom s posla, nakon što ju je čuo putem aplikacije za nadzor djeteta dok je bio na poslu.

Marek Fecko otkrio je nevjeru svoje supruge preko monitora za bebe koji je bio povezan s njegovim mobitelom dok je bio na poslu.

Ljut zbog ženinih postupaka odjurio je kući kako bi se suočio sa suprugom i njezinim ljubavnikom, prije nego što je bivšem kolegi s posla zaprijetio nožem.

Fecko je znao za aferu koja je trajala pet mjeseci, ali je čekao da svoju nevjernu suprugu uhvati na djelu.

Tužitelj Tim Evans opisao je kako se Fecko vratio kući i tražio muškarca prije nego što je zgrabio nož i zaprijetio ljubavniku koji je bježao.

"Fecko i njegova supruga ostali su zajedno, iako je on za aferu saznao iz poruka na telefonu svoje žene", kazao je tužitelj te precizirao što se točno dogodilo: "Monitor za bebe povezan je putem zvuka i slike s Feckovim telefonom".

"Ubrzo nakon što je izašao iz kuće, njegova žena i njezin ljubavnik bili su u bračnoj sobi. Supruga je okrenula monitor prema zidu, ali je zaboravila isključiti zvuk, stoga je događanje u bračnoj sobi emitirano na Feckov mobitel", dodao je.

Fecko je odmah krenuo kući vičući i tražeći ljubavnika svoje supruge prije nego što ga je pronašao zaključanog u njegovom autu, piše Daily Mail.

Fecko je zgrabio veliki nož i počeo njime mahati prema muškarcu. "Ubit ću te", vikao je pritom.

Slični sadržaji:Zašto se prevareni partneri odluče za preljubu iz inata

Pratite nas na Facebook akter.ba- Preko baby monitora otkrio da ga supruga vara: "Zaboravila je isključiti zvuk"

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori