Potpuni haos na reviji godine: Zvijezde bježale glavom bez obzira, dizajneri spašavali skupe krpice

Iznad Trga sv. Marka otvorilo se nebo, a na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile snimke koje pokazuju nastali kaos

Jennifer Lopez, Jennifer Hudson, Heidi Klum, Sharon Stone, Monica Belucci, Kris Jenner i Kourtney Kardashian samo su neka od zvjezdanih imena koja su proteklog vikenda uživala u reviji slavnog modnog dvojca Dolce&Gabbana koji je priredio spektakulran show u magičnoj Veneciji. I manje-više pisalo se o slavnim licima i vrhunskim kreacijama, no malo tko je spomenuo haotično nevrijeme koje je zadesilo sudionike finala showa.

Iznad Trga sv. Marka otvorilo se nebo, a na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile snimke koje pokazuju nastali haos. Vremenske su nepogode u obliku obilne kiše i tuče veličine lješnjaka zadesile Kourtney Kardashian koju je Emma Weymouth primila pod kišobran, a bila je tu i Helen Miren koja se s Vin Dieselom sakrila ispod žute kabanice.

– Ne mogu prestati gledati ovo i smijati se. Nisam tamo, samo gledam izdaleka – napisala je pjevačica Lily Alen kojoj se sve učinilo vrlo zabavnim no neki nisu dijelili isto mišljenje – Jennifer Lopez snimljena je kako odlazi s revije čim je kiša počela.

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti