POSLEDNJI DANI Koleginica otkrila šta se Merimi dešavalo pred smrt: Bila je u stravičnim bolovima, terapiju je imala 48 sati

Merima Njegomir

Nada Topčagić slomljena je od bola za dugogodišnjom prijateljicom Merimom Njegomir koja je preminula posle teške borbe sa kancerom pankreasa.

Legende naše narodne muzike bile su decenijama nerazdvojne prijateljice, ali Topčagićeva kaže za "Informer" da je poslednjih dana komunicirala samo sa Meriminom ćerkom Ljubicom.

- Ma, strašno, nevjerovatno! Kako ode žena i to kakva žena!

Ljubica, njena ćerka, piše mi sinoć sa Meriminog telefona. Ustvari već četiri ili pet dana mi je ona pisala s njenog broja i bilo mi je sve jasno.

Strašno, nemam riječi, bez teksta sam. Posle ovoga više ništa nije isto. Otkako sam čula za Marinka Rokvića i sad za Merimu, ništa više u mom životu neće biti isto.

Ništa za mene ne postoji. Toliko sam tužna, i jadna, i očajna. Ona se do posljednjeg dana nadala da će se izliječiti, da će da prođe... - kroz suze priča Nada.

Mnogo toga su prošle zajedno, mnogo je anegdota, lijepih i teških situacija koje će Nada pamtiti do kraja života. Ali danas želi da naglasi koliki je lav bila Merima.

- Znate li vi kakva je to žena bila?! Uvek spremna da pritekne u pomoć. Sjetim se sinoć, eto kao da sam predosjećala tragediju, situacije kad sam bila u inostranstvu, a nije imao ko djete da mi čuva. Merima se tu za čas stvorila. Dolazila je kod mog sina kad je imao upalu pluća. Bila je toliko brižna. Kad god mi je trebalo nešto samo - Merima, Merima, Merima... Ne mogu da dođem sebi. Nije mi do života.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori