Policija pronašla parcelu sa zasadom 43 stabljike marihuane: Uhapšena jedna osoba

URAĐEN PRETRES KUĆE

U Nikšiću otkrivena parcela sa zasadom marihuane; uhapšena jedna osoba

Službenici Uprave policije su u Nikšiću, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli parcelu sa zasadom marihuane. Jedan osoba je uhapšena.

Nikšićka policija je, jučer, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres kuće i drugih prostorije koje koristi Z.G. (53) iz Nikšića.

Prilikom pretresa u dvorištu kuće je pronađena parcela sa zasadom 43 stabljike marihuane visine od 0.2 centimetra do 1.6 metar. Takođe, pretresom je pronađeno i oko 350 grama marihuane, tri čašiće metadona, sjemenke marihune i vaga za precizno mjerenje.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.G. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su tokom jula i za sedam dana avgusta, aktivnostima na suzbijanju zloupotrebe narkotika, procesuirali 12 osoba zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori