Policija pretražuje Veliki ratni otok, MUP Srbije ima novosti o potrazi Mateja Periša

pretražuju Veliki ratni otok

MUP Srbije objavio je saopćenje i fotografije na kojima se vidi kako pripadnici Policijske brigade. Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije pretražuju Veliki ratni otok

Srbijanska policija nastavila je sa intenzivnom potragom za nestalim Splićaninom Matejem Perišem. Potraga traje već sedmicama, nakon što je Matej u noći sa 30. i 31. decembra nestao. 

MUP Srbije objavio je saopćenje i fotografije na kojima se vidi kako pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije pretražuju Veliki ratni otok. Otok se pretraživao i u posljednjih 48 sati.

U Beogradu je pao snijeg, ali ni to nije omelo potragu, jer kako iz srbijanske policije navode, policajci su maksimalno angažirano i ne odustaje se od potrage za Perišem. U potragu su uključeni i policajci iz Pančeva, Smedereva i Požarevca. Također, putem Interpola srbijanska policija je obavijestila i policije država u okruženju, navodi "RTL.hr".Srbijanska policija je napravila rekonstrukciju kretanja Periša, a signal njegovog mobitela posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav.

Izvor: Avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)