Policajci pronašli mrtvo 2-godišnje dijete u autu: Zaključana provela više od sedam sati

SAD

Zaključana provela više od sedam sati
Foto: Getty Images

Dvogodišnja djevojčica pronađena je mrtva na stražnjem sjedalu automobila u New Jerseyju nakon što je navodno tamo bila ostavljena više od sedam sati posebno toplog ljetnog dana, prema izvorima i susjedima.

Dijete, za koje su susjedi rekli da je djevojčica, pronađeno je u utorak oko 14 sati u automobilu parkiranom ispred kuće u okrugu Franklin Township, rekli su izvori iz policije koji poznaju situaciju za NBC New York.

Policija je otvorila vrata automobila i došla do strašnog otkrića.
Susjedi u mirnoj ulici u predgrađu rekli su kako roditelji nisu shvatili da je dijete bilo u automobilu.

Rekli su da su policajci pokucali na ulazna vrata kuće nakon što su pronašli dijete te opisali kako su čuli vriskove roditelja kada su im policajci priopćili strašnu vijest.

Majka odvezena kolima hitne pomoći

"Samo su vrištali od boli i muke. Oni su sjajni roditelji. Vidio sam kako su puni ljubavi prema svojim kćerima", rekao je jedan od susjeda. Drugi susjed rekao je da je djetetova majka odvezena kolima hitne pomoći nakon što se srušila na travnjak ispred kuće.

"Kako se to može dogoditi? Kako se zaboravi dijete? Valjda smo svi zaboravni, zaboravio sam stvari u autu. Ali kako zaboraviti dijete? Stvarno ne znam", rekao je susjed Alex Krstavski.

Pročitajte više: Sedmomjesečnu bebu zaključanu ostavili u autu: Vatrogasci objavili video spašavanja VIDEO

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori