Poklonio supruzi Rolls-Royce od 1,6 miliona dh

Mladi indijski biznismen iz UAE-a iznenadio je svoju ženu na njen 24. rođendan poklonom crne značke Rolls-Royce Wraith u vrijednosti od 1,6 miliona Dh.

Keratitski iseljenik Amjad Sithara (30) želio je poseban poklon za svoju suprugu Marjanu Amjad na njen rođendan 2. oktobra, jer je samo nekoliko sedmica prije toga rodila njihovo prvo dijete.

Osnivač i izvršni direktor BCC Grupe, Amjad je mladi poduzetnik koji je uspio na području opskrbe ljudstvom u UAE.

Kompanija je pomagala porodicama zaposlenika, koji su umrli od COVID-19.

Supruga Marjana je glavna operativna direktorica BCC Grupe. Rodila je kćerku Ayru Malika 5. septembra.

Amjad je za Gulf News rekao da je bio na Mjesecu kada mu je supruga rodila djevojčicu i htio joj je pokloniti nešto posebno za njen rođendan. Amjad je na Instagramu podijelio video na kojem se vidi kako je priredio iznenađenje Marjani u salonu luksuznih automobila u Dubaiju.

Na videu se može vidjeti kako Amjad dočekuje Marjanu s buketom crvenih ruža i poziva je da otvori kutiju. Dok su zajedno otvarali kutiju, naručeni automobil ukrašen crvenim i crnim balonima pojavio se na opšte iznenađenje Marjane. Rekla je da je jako uzbuđena jer je 'to njezin automobil iz snova'.

Par je pozirao sa svojim djetetom ispred automobila. Amjad je uz tu fotografiju napisao kao "Ovdje je sve na jednoj fotografiji."

Pročitaj više: Na ove stvari ni najveći bogataši ne bacaju novac!

Pratite nas na Facebook akter.ba - Poklonio supruzi Rolls-Royce od 1,6 miliona dh

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori