Pogledajte kako možete lako i brzo transformisati ulazna vrata!

Nedavno je na svom blog portalu, The inspired room, Melissa otkrila kako je lako i brzo transformisala ulazna vrata. Kada se sa svojomj porodicom prvi put uselila u kuću na ranču, najmanji problem su joj predatavljala vrata. Budžet kojim su tada raspolagali nije imao prostora za dodatne troškove.

Većina mojih ideja dovelo me do kompletnih vanjskih prepravki koje su jedva nalikovale originalnoj kući. Lakše je ostvariti svoje snove ako imate vremena i budžeta da radite sve što želite, zajedno s kreativnim arhitektom i / ili dobavljačem. Međutim, šta ako uvijek nisu sve stvari posložene - napisala je Melissa.

Nakon što su skoro svi vanjski radovi bili završeni, odlučila je da u svoj dom unese malo boje. Za inspiraciju su joj poslužile plave hortenzije koje je posadila ispred ulaza. Sretna plava holandska vrata željela je da uključi u svoj upečatljivi i gostoljubivi dom. Uz malo mašte i kvalitetne boje dobili su potpuno novo osvježenje. Plava boja ulaznih vrata biloa su pun pogodak.

Bez obzira na veličinu ili stil, proračun ili ograničenja, vaš dom može postati mjesto u koje jedva čekate da se vratite. Melisa je otšla korak dalje! Ljubav prema neobičnim životinjama inkorporirala je u neobičnu kvaku na vratima.

Ako ne znate odakle početi, ulazna vrata bi mogla biti dobar korak ka vrhunskom dizajnu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori