Pjevačica Emina Jahović sumirala godinu koja je za nama

Pjevačica

Pjevačica Emina Jahović sumirala godinu koja je za nama
Emina Jahović

EMINA JAHOVIĆ IZDALA KUĆU U KOJOJ JE ŽIVJELA SA MUSTAFOM, PA KUPILA NEKRETNINU SA POGLEDOM NA MORE...

Pre svega, moram da kažem, da sam najzadovoljnija žena na svetu jer imam dva sina, zdravi smo, imam priliku da danas pričamo o svemu onom što smo uradili u proteklih 365 dana. Mislim da 2021. godina nije bila nikome laka, a posledice globalnog stresa koji smo imali u 2020. i 2021. tek ćemo da osetimo u narednom periodu.

To je bilo ono što kažu učitelj i mučitelj, to će tek kasnije da odrazi na naše zdravlje i energiju. Bilo je dobro što smo se naučili da se više okrenemo porodici i pravim vrednostim. Otpalo je mnogo toga što je trebalo da otpadne, a ostalo ono što je dobro - ispričala je Emina za "PulsOnline.rs".

Koliko je korona uticala na vaš profit?

Naravno da nije bilo pandemije i zatvaranja sve bi bilo drugačije, ali ne razmišljam tako. “Yaemina Beauty” se desio kada je trebao da se desi. Izašla sam u sred pandemije sa brendom kada nije bilo vakcine. To je bio veliki izazov. Možda bi bolje bilo da je neki drugi period. Ali ne očajavam, idemo i guramo napred. Meni je važno da se brend primio kod žena i da su one veoma dobro reagovale na proizvode. Prvo sam otvorila u Srbiji, onda proširila na Hrvatsku.

Uskoro je vaš rođendan, da li se bojite tog famoznog broja 40 ili ne?

- Iskreno ovaj osećaj koji sada imam u glavi i životno iskustvo nikada ne bih menjala za tridesete ili dvadesete. Nikada nisam zamišljala o tome da ću napuniti četrdeset, nekako mi je uvek bilo previše. Ali ono što je najvažnije, vidim da sam još uvek dete u srcu. Osecam se kao nikad do sada i kao da tek dolazi pravo vreme.

Šta je ono što ćete promjeniti od 15.januara?

- Počela sam mnogo toga da menjam u poslednje vreme. Definitivno, kao prva stvar je taj detoks ljudi oko mene. Želim da budem okružena sa dobrim ljudima koji imaju dobre namere, kreativnim, ljudima koji se ne bave lošim stvarima, već isključivo dobrim. Osobama sa kojima mogu da budem bolja i napredujem, to mi je cilj. Što se moje firme tiče i inače mog okruženja. To bi bilo to, mislim da se sve sastoji u tome.

Emina Jahović
Emina Jahović

Uslijedilo je useljenje u novi stan u Istanbulu koji ste dugo spremali. Da li možemo da kažemo da će to vaša baza ili se opet selite?

- Ja sam ptica selica. Mnogo volim da živim na raznim mestima. Kuća u kojoj sam živela ranije, dok sam bila u braku je izdata, a ja sam onda poželela da se preselim u kuću koja ima pogled na more i to sam ostvarila. Našla sam takavu nekretninu.

Poznato je da vi i Mustafa nemate dobar odnos i da vam duguje ogroman novac za alimentaciju. Na koji način usepjevate da sinovima objasnite da mama i tata ne komunicraju?

- Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome.

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Posljednjih mjeseci portali ponovo pišu o pomirenju sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom. Koliko ima istine u tome i kakav je zapravo vaš emotivni status?

- Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada. Pesma “Vukovi” je važila za moju najbolju, a mislim da sada ima nekoliko pesama koje su bolje od toga. Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život.

Pročitajte više: Skandali u rijaliti šou-programima: Slučajnost ili marketinški trik!?

Pratite nas na Facebook akter.ba - Pjevačica Emina Jahović sumirala godinu koja je za nama

Pjevačica Emina Jahović sumirala godinu koja je za nama

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori