Ovosedmični horoskop: Pročitajte šta vas čeka

Ovosedmični horoskop nas izaziva da krenemo putem koji se manje putuje. Ponekad smo toliko uhvaćeni u bol, da otupimo. Prestajemo tražiti rješenja i samo se želimo udaljiti. Akcijska planeta Mars ulazi u Vagu 14., gdje ostaje do 30. oktobra. Mars se kreće sporijim tempom nego inače u Vagi, gdje oštro razmatra sve strane situacije. Ravnoteža je neophodna. Ove sedmice idemo slikovitom rutom kako bismo došli do izvora. Dug je put dolje, ali bit će lakše kretati se s druge strane.

(Za svaki znak slijede horoskopi. Ako znate vaš znak u usponu, čitanje tog znaka će vam pružiti daljnji uvid.)

Ovan

Mars ulazi u sektor vaših odnosa 14. izazivajući sukob između vas i vašeg partnera. Nepisano je pravilo da ako vi skuhate večeru, ona pere suđe. Ali ove sedmice možda ćete se zaglaviti sa svim obavezama. Komunikacija je ipak na vašoj strani, s Merkurom također u Vagi. Čak i ako morate objasniti šta nije u redu – gotovo kao da razgovarate s djetetom – pokušajte ne popuštati.

Ovosedmični savjet: Neka bude jednostavno.

Pripremite se za vatru s partnerom ili potragu za partnerom. Između utorka i 29. oktobra, vaš vladar Marsa koji putuje kroz Vagu u vašem području partnerstva potaknut će vašu potrebu da se intenzivno povežete s jednom posebnom osobom, što se može manifestirati kao vrućina između listova, prepirke oko neriješenog pitanja ili odlučnost da se nađete s nekim kompatibilnim. Ljubavni vidovnjak može otkriti šta vas čeka u vezi gdje god bili u potrazi za ljubavlju. Kasnije, Venera koja se u petak sukobljava sa žilavim Saturnom može izazvati strah od otvaranja, dok Mjesec koji putuje kroz Ribe tokom većeg dijela vikenda favorizira spokojan sastanak sa vašom dragom ili jednim bliskim prijateljem.

Bik

Uz slatku Veneru u Škorpionu i vaš odnos, ulažete toliko truda da se svi oko vas osjećaju dobro. Ali šta je s vašim vlastitim potrebama? 17. Venera se poravnava sa Saturnom, što vas tjera da podijelite svoje napore između problema sa partnerom i još neurednijeg posla na poslu. Obje ove stresne situacije mogu se izbjeći ako odvojite vrijeme da se provjerite kod sebe.

Ovosedmični savjet: Postanite sebi prioritet.

Odnosi će biti vaš fokus u narednim sedmicama. Prvo, novi ciklus romantike i kreativnosti u naredne dvije sedmice bit će dar Mladog Mjeseca u Djevici u ponedjeljak. Ako ste solo, prepuštanje vašoj strani koja voli zabavu može vas učiniti magnetom za obožavatelje. Ili ćete svoju strast usmjeriti u kreativan projekt. Sve je u onome što vam donosi radost, Bikovi. Osim toga, između petka i 6. oktobra, Venera će prolaziti kroz Škorpiona u vašem području partnerstva. Planeta ljubavi može vas povezati s nekim kompatibilnim, dok će sretno upareni bikovi uživati ​​u dodatnom TLC -u od svog partnera.

Blizanci

Dana 14., sunce (vaša životna snaga) suprotstavlja se Neptunu (naše kolektivne fantazije), a vi duboko sanjate o preseljenju u novi grad na posao. Nedavni sastanak sa šefom o mogućem premještanju stavio je ovu ideju na vaš radar, ali je li to zaista moguće sa svim odgovornostima koje imate prema svojoj porodici kod kuće? Prije nego prijeđete na sljedeći ritam, provjerite jeste li se smirili.

Ovosedmični savjet: Završite ono što počnete.

Mladi mjesec u Djevici u ponedjeljak pokreće novi domaći ciklus u naredne dvije sedmice. Možda ćete biti nadahnuti da ugostite okupljanje prijatelja, planirate porodični bijeg ili pokrenete projekat poboljšanja doma. Što je još važnije za romantiku, između petka i 6. oktobra, Venera koja prolazi kroz Škorpion će vam usmjeriti pažnju na dobrobit vaših odnosa. Možda ćete se usredotočiti na poboljšanje komunikacije između vas i vaše drage ili ponuditi emocionalnu podršku prijatelju ili rođaku. Ako tražite ljubav, aktivnost koja uključuje vaš posao, zdravlje ili volonterski projekt može donijeti obožavatelja.

Rak

Mars ulazi u Vagu i vaš kućni sektor 14. Pazite da sitna smetnja sa vašom porodicom ili cimerima ne proključa tokom sljedećih šest sedmica. Možda već znate u čemu je problem, ili možete biti blaženo nesvjesni da neko ima problem s vama. U svakom slučaju, razmislite kako možete učiniti dinamiku vaše veze uravnoteženijom ove sedmice.

Mantra ove sedmice: Riješite se problema.

Između utorka i 29. oktobra, Mars koji putuje kroz Vagu u vašem domenu može izazvati intenzivne interakcije koje uključuju vaš kućni život. Na primjer, razgovor s članom porodice mogao bi vas motivirati ili iritirati, ovisno o tome kako se odnos odvija. Isto se može reći i za ljude koji rade na vašem imanju. Kasnije, Venera koja se u petak sukobljava sa žilavim Saturnom može potaknuti ozbiljne ili ograničavajuće misli o braku, predanosti ili dijeljenju. Ako se osjećate zaglavljeno u kolotečini, ljubavni vidovnjak može ponuditi intuitivan uvid. Lakše, mjesec koji putuje kroz Ribe tokom većeg dijela vikenda može vas potaknuti da istražite novu lokaciju ili se usredotočite na svoj duhovni život.

Lav

Kako Mars ulazi u Vagu 14., Sunce se takođe protivi magli, zbunjujući Neptun. Za vas to znači da vam telefon puni obavijestima i možda ćete propustiti par iz svoje banke. Ažurirajte postavke kako biste dobili upozorenje kada vam stanje padne ispod određene razine. Ako ne obraćate pažnju, mogli biste odvojiti novac.

Mantra ove savjet: Provjerite jednom pa ponovo provjerite.

Između utorka i 29. oktobra, Mars koji putuje kroz Vagu u vašem mentalnom području podstaći će vašu moždanu snagu, znatiželju i/ili odlučnost da se izrazite. Suptilnosti možda nedostaje, pa ako tražite novi ljubavni interes, vjerojatno ćete privući obožavatelja koji obožava vašu drskost. Morat ćete samo strpjeti s ljudima koji se ne slažu s vama ili ne razumiju odakle dolazite. Razgovarajte s ljubavnim vidovnjakom kako biste saznali što je pred vašom vezom. Kasnije, Venera koja se u petak sukobljava sa žilavim Saturnom mogla bi kiboš staviti na druženje, dok Mjesec koji putuje kroz Ribe tokom većeg dijela vikenda favorizira osjetljiv pristup pri upoznavanju novih ljudi.

Djevica

Što se tiče vaših najbližih veza, okružujete li se ljudima koji vas zaista razumiju? Ili se zbog njih samo osjećate dobro? Sunce (vaš duh) sukobljava se s Neptunom (naše kolektivne fantazije) 14. Ovaj tranzit vas tjera da preispitate neke od svojih “najboljih” motiva ili odlučite da se odmorite od viđenja dugoročnog bacanja. Ne gubite se u tuđim snovima.

Ovosedmični savjet: Izbor je moć.

Novi početak u vašem privatnom životu u naredne dvije sedmice bit će dar mladog Mjeseca u vašem znaku u ponedjeljak. Stupanje u kontakt s vašim najdubljim željama osvijetlit će vaš put i pomoći vam da uspijete u svemu na što ste usredotočeni. Ako je nova ili poboljšana veza na vrhu vaše liste želja, ljubavni vidovnjak može otkriti šta vas čeka pred srcem. Osim toga, između petka i 6. oktobra, Venera koja prolazi kroz Škorpion u vašem mentalnom području inspirirat će misli i riječi ljubavi. Kao takva, poruka ili scenarij uspoređivanja mogu vas povezati s nekim posebnim. Putovanje može odigrati i ulogu u romansi, bilo da dovede obožavatelja ili začini vašu trenutnu vezu.

Vaga

Prošle sedmice, slatka Venera napustila je vaš znak za Škorpiona, a sada 14., Mars ulazi u vaš znak. Krajem kolovoza i početkom rujna uložili ste mnogo energije u nadogradnju svoje garderobe, trošeći manikuru i možda čak i dobivši nove fotografije. Sada vas Mars tjera da se znojite kroz svoju elegantnu odjeću i ogulite nokte. Iako se možda osjećate upaljeno, usredotočite se na smanjenje stresa, a ne na njegovo povećanje.

Ovosedmični savjet: Pristupite nježnije.

Pripremite se za nalet odlučnosti dok Mars putuje kroz vaš znak. Između utorka i 29. oktobra bit ćete motivirani da se bavite nečim (ili nekim) po čemu ste strastveni. Manje je vjerovatno da ćete obratiti pažnju na to šta drugi misle o vama dok slijedite svoje instinkte. Mars će također poboljšati vašu privlačnost, što može začiniti vašu trenutnu vezu ili privući novu ljubavnicu. Ljubavni vidovnjak može pružiti detalje. Kasnije, vaš vladar Venere koji se u petak sukobi sa žilavim Saturnom može osvijetliti sva vaša samonametnuta ograničenja koja ometaju protok ljubavi. Konačno, tokom većeg dijela vikenda, mjesec koji putuje kroz Ribe voli izvođenje malih djela ljubaznosti kako bi inspirirao druge.

Škorpija

Venera se sklapa sa Saturnom 17., uzrokujući još jedno kašnjenje u napretku vaše pupoljačne veze. Viđate se s tim tipom od maja i čini se da svaki put kad se približite razgovoru o obavezi, pojavi se nešto drugo – obično s njegove strane -. Ova nevolja na putu može vas dovesti do toga da jednom zauvijek prekinete stvari. Tužno je, ali ovo vas oslobađa da tražite nešto novo – što će vas zasigurno više ispunjavati – na horizontu.

Ovosedmični savjet: U redu je krenuti drugačijim putem.

Između utorka i 29. oktobra, Mars koji putuje kroz Vagu u vašem nesvjesnom području može izazvati emocije koje morate ispitati, posebno ljutnju ili neispunjenu želju. Također, sada je vrijeme da stupite u kontakt s onim što vas motivira i oslobodite emocije ili uvjerenja koja ometaju ostvarenje vaših snova. Ljubavni vidovnjak može otkriti kako ovaj utjecaj može utjecati na vašu trenutnu ili buduću vezu. Kasnije, Venera koja se u petak sukobi sa žilavim Saturnom može vas osvijestiti o bilo kakvim negativnim mislima/razgovorima o sebi koji blokiraju tok ljubavi. Lakše, mjesec koji putuje kroz Ribe u vašem području romantike tokom većeg dijela vikenda može inspirirati smislen susret s nekim do koga vam je stalo.

Strelac

14., sunce (vaš ego) se sukobljava s Neptunom (naše kolektivne iluzije) i za vas, stresna situacija kod kuće ometa veliki projekt na poslu. Bez obzira je li vaša kućna kancelarija poplavljena, seljaci su vam izgubili sve stvari ili vam je djevojka prolila kafu po laptopu, rješenje zahtijeva puno strpljenja i sposobnost da smanjite gubitke. Sačuvajte ono što je potrebno za uštedu, a ostalo pustite.

Ovosedmični savjet: Otpusti!

Mladi mjesec u Djevici u ponedjeljak započinje novi ciklus karijere. U sljedeće dvije sedmice, fokusiranje na ciljeve i stupanje u kontakt sa svim emocijama koje ometaju vaš uspjeh, poput straha od neuspjeha, pomoći će vam da postignete željene ishode. Što se ljubavi tiče, između petka i 6. oktobra, Venera koja prolazi kroz Škorpion u vašem nesvjesnom području probudit će sjećanja na prošle veze, posebno ako vas neuzvraćena ili neizgovorena osjećanja još uvijek drže. Odvajanje vremena za introspekciju može donijeti uvid u određenu vezu ili romantiku općenito, poput obrazaca koji utječu na vaš ljubavni život. Sjećanje iz prošlog života može vam se dogoditi i.

Jarac

Ako imate osjećaj da se krećete prebrzo, usporite. Ne morate se toliko truditi da biste bili naprijed. Planeta agresije Mars ulazi u vaš sektor karijere 14. i osjećate se kao da zaostajete u potrazi za poslom ili u potrazi za napredovanjem. Prošle su dvije godine otkako je Mars proputovao ovaj odjeljak vaše karte. Razmislite o tome koji ste napredak napravili u svojoj karijeri u oktobru i novembru 2019. Odvojite vrijeme da budete metodični.

Ovosedmični savjet: Posmatranje nije gubljenje vremena.

Između utorka i 29. oktobra, Mars koji putuje kroz Vagu može vas motivirati da slijedite i osvojite dugoročni cilj. Bilo da vaša meta uključuje vaš posao, obrazovanje ili ljubavni život, vaša odlučnost da postignete željeni ishod će vas pokrenuti naprijed. Ako težite pravoj ljubavi, ljubavni vidovnjak može vas uputiti u pravom smjeru. Međutim, privremena greška u romantičnoj areni mogla bi se dogoditi u petak dok se Venera sukobljava sa žilavim Saturnom. S druge strane, povezivanje s mudrim prijateljem može donijeti važan uvid, ali budite u skladu s vama. Konačno, mjesec koji putuje kroz Ribe tokom većeg dijela vikenda potaknut će vašu znatiželju i preferira provjeru nove lokacije ili aktivnosti.

Vodolija

Zapazite kada svom poslu dajete toliko da ne brinete o sebi. Slatka Venera pravi oštar kvadrat sa odgovornim Saturnom 17., donoseći neugodnu dinamiku snage na poslu. Ranije niste shvatili da ste vi i vaš šef djelovali iz tako različitih sistema vrijednosti. Ova situacija nije neizbježiva, ali će zahtijevati puno jasne komunikacije kako biste se bolje razumjeli.

Ovosedmični savjet: Ako ne pitate, nećete znati.

Mladi Mjesec u Djevici u ponedjeljak pokreće novi ciklus transformacije u naredne dvije sedmice. Ovaj duboki pomak mogao bi uključivati ​​pronalaženje izvora emocionalnih problema, otpuštanje negativnosti ili istraživanje misterija života, poput psihičkih iskustava. Što se tiče romantike, između petka i 6. oktobra, Venera koja prolazi kroz Škorpion u vašem domenu ciljeva osvetlit će put do dugovječnosti kada je ljubav u pitanju. Bilo da ste u predanom partnerstvu ili tražite nekoga novog, Venera vam može pomoći razjasniti šta je potrebno da ljubav ostane živa u dugotrajnoj vezi. Suočavanje s problemom koji uključuje dosadu ili predanost može biti dio procesa.

Ribe

Sunce (vaš duh) se protivi Neptunu (našoj kolektivnoj izmaglici) 14. stavljajući vas na još sanjarije mjesto nego inače. Pod ovim uticajem ništa nije nemoguće! Budući da se Mars istog dana uselio u vaš sektor zajedničkih financija, planovi ulaganja idu punom parom. Bilo da organizujete vjenčanje ili pokrećete posao, pustite partnera da upravlja, barem ovih dana.

Ovosedmični savjet: Zašto to učiniti sami?

Novi partnerski ciklus u naredne dvije sedmice bit će poklon Mladog Mjeseca u Djevici u ponedjeljak. Jeste li spremni svoju trenutnu vezu podići na viši nivo ili ući u novu (i vrijednu posvećenosti) vezu? Drugi scenarij može uključivati ​​osnivanje poslovnog partnerstva. Zatim, između petka i 6. oktobra, Venera koja prolazi kroz Škorpion u vašem duhovnom carstvu može probuditi vašu želju za srodnom dušom. To znači povezivanje s ljubavnim interesom na nivou duše. To je viši oblik ljubavi, ali to ne isključuje nužno i brigu o zemaljskim stvarima. Do romantike može doći duhovnom aktivnošću, časom ili putovanjem.

Pratite nas na Facebook-u

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti