Ovo je stvarno grozno: Ponižavajući trend u seksu koji vlada internetom

ponižavajući trend u sexu

Među muškarcima u Americi je sve popularniji bizaran “trend” koji podrazumijeva omalovažavanje i ponižavanje seksualne partnerke na nezamisliv način.

Kako pišu američki mediji, takozvani hogging nije ništa novo — on postoji već skoro dvije decenije. Tek u poslednje vrijeme je popularan zbog društvenih mreža. On podrazumijeva da se grupa muškaraca takmiči u tome koji će zavesti i odvesti u krevet najgojazniju ženu na zabavi, ali tu se ne završava ova bizarna priča.

Novu “slavu” ovaj trend je dobio 2018. godine na Univerzitetu Kornel gdje su studenti iz bratstva Zeta Beta Tau imali običaj nazvan “svinjsko pečenje”.

Izazov se sastojao od toga da se članovi bratstva takmiče u tome ko će imati odnose sa ženom za koju smatraju da je najgojaznija i najneprivlačnija. Nekada su za dokaz korišćene fotografije ili snimci. Sada je Tik Tok pomjerio granicu, pa sve prati prenos uživo ili čak iznenadan ulazak momkovih prijatelja. Kako bi ih prekinuli u odnosu uz groktanje i vrijeđanje njegove seksualne partnerke sve dok ponižena ne izađe iz prostorije.

"Trend"

Objašnjenje o tome šta je hogging podijelila je tiktokerka Megan Mejps. Kako bi podigla svijest o ovom “trendu” i ukazala ženama na važnost opreza prilikom stupanja u odnose s neznancima. Njen snimak je do sad odgledalo više od 1,5 miliona ljudi, a komentari onih koji su ga odgledali dovoljno govore o tome kakav je šok izazvala ova priča.

“Ovo je stvarno grozno”, “Muškarci umiju da budu užasni”, napisali su neki od njih. Jedna korisnica je nakon što je vidjela ovaj snimak potvrdila svoje sumnje da je i sama bila žrtva hogging-a.

“Smuvala sam se s jednim tipom koji je očigledno obećao društvu da će me odvesti u krevet. Kad sam ušla u njegovu sobu, vidjela sam uključen laptop na podu, a on je očito htio da njegovi prijatelji uživo prate sve što je očekivao da će se desiti. Uništila sam im zabavu tako što nisam pristala da idemo do kraja. Očigledno je sve trebalo da prekine smijeh grupe ljudi na moj račun”, napisala je jedna korisnica Tik Toka.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori