Ovo je najljepša vaza koju baš svi žele u svom domu

Postoje određeni ukrasi i detalji za dom u koje se jednostavno zaljubimo na prvi pogled. Upravo se to mnogima dogodilo kada su ugledali vazu u obliku školjke skandinavske kompanije Ferm Living. Ova vaza još je jedan detalj obožavanog skandinavskog dizajna koji je oduševio mnoge!

Ako razmišljate o kupovini nove vaze ili jednostavno priželjkujete ukras za dom koji će unijeti dašak elegantnog dizajna i upečatljivosti, biti praktičan, no istovremeno se nenametljivo uklopiti u postojeće uređenje, svakako bacite oko na ovu školjka vazu. Naime, ovo je detalj za dom s kojim ovog ljeta ne možete pogriješiti.

Inspirisana školjkom Nautilusa, ova vaza ne izgleda kao klasična koju svakodnevno viđamo! Ona može odlično funkcionisati i kao zaseban detalj na polici ili stolu. Međutim, ukoliko poželite u nju staviti cvijeće, oduševit će vas jedan detalj – unutrašnjost je ostakljena i odlično podnosi vodu. Bez straha u nju stavite svoje omiljeno cvijeće.

Glinena vaza prigodnog imena ‘Shell’ s vanjske strane nije glazirana što joj daje moderan mat izgled. Zahvaljujući svojoj neutralnoj boji i modernoj dizajnerskoj izvedbi, ova vaza vrlo je privlačna i dobro se uklapa u svim okruženjima. Odlično se slaže s pomorskim dekorom ali i brojnim drugim stilovima. Jednostavna silueta i prljavo bijela boja omogućuju da se ova vaza integrira u gotovo svaki interijer – bilo skandinavski, minimalistički, moderni ili klasično elegantan. ‘Shell’ izgleda jednako dobro sa svježim ili suhim cvijećem kao i bez njega, budući da je skulpturalni oblik dovoljno atraktivan sam za sebe.

Da se radi o zaista modernom detalju za dom potvrđuje i činjenica da trenutno vlada trend ‘mermaidcore’, koji je zahvatio kako svijet mode tako i dizajn interijera.

Izvor: tportal.hr

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti