Od njezine prirodne ljepote malo je toga ostalo, kaže da ni sama sebe više ne prepoznaje na fotografijama

Poznati

Od njezine prirodne ljepote malo je toga ostalo
Foto: Profimedia

Courteney Cox pokazala je nikad mršavije i ispijeno lice, koje je tijekom godina izlagala mnogim estetskim zahvatima i tretmanima.

Američka glumica i zvijezda serije "Prijatelji" Courteney Cox ovih je dana snimljena na ulicama Los Angelesa, točnije na putu u jedan restoran u Santa Monici gdje su dočekali paparazzi.

58-godišnja Courteney za tu je priliku odabrala klasične traperice, košulju i crni sako, ali svima je najviše zapelo za oko njezino ispijeno i nikad mršavije lice.

Foto: Profimedia

Courteney je Monicu Geller u "Prijateljima" utjelovila u svojim ranim dvadesetima te je kao prirodna ljepotica brzo osvojila simpatije publike. No posljednjih godina svojim izgledom izaziva zgražanje i žaljenje jer je u želji da očuva mladolik izgled pretjerala sa zahvatima na licu.

Iako je i sama priznala da se više nije mogla prepoznati na fotografijama, pa je odustala od zahvata, posljedice se jasno vide i na najnovijim fotografijama.

"Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu biti. Osjećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam", kazala je glumica jednom prilikom nakon što se pokajala zbog zahvata, no čini se da je reagirala prekasno.

Inače, Courteney je od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol. (izvor: dnevnik.hr)

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)