Od mame se traži da napusti teretanu zbog odjeće za vježbanje: ‘Tako mi je neugodno’

Od mame se traži da napusti teretanu zbog odjeće za vježbanje: 'Tako mi je neugodno'

Ova mama je podijelila srceparajući video u kojem opisuje svoje iskustvo srama i izbacivanja iz teretane zbog nošenja sportskog grudnjaka.

Shelby Rodriguez (@shelby.bellz) je 26-godišnja TikToker i mama je jednog djeteta koja je nedavno podijelila bolno iskustvo u kojoj je bila posramljena i zamolila je da napusti teretanu jer je pokazala trbuh u sportskom grudnjaku.

Popularni isječak počinje snimkom izbezumljene Rodriguez koja se obraća kameri na prednjem sjedalu svog automobila.

Kroz suze je objasnila da je po dolasku u teretanu "gospođa na recepciji rekla da imaju politiku prema kojoj ne smijete nositi sportske grudnjake", i da u osnovi "ne možete pokazati trbuh . ”

"Za referencu, ovo je moj top", primijetila je Rodriguez, pokazujući svoj osnovni crni sportski grudnjak, koji jedva otkriva centimetar njenog torza.

@shelby.bellz

idk why I'm even posting this #fatshaming #weightloss #weightlossjourney #bodyimage #bodypositivity #weightlosstiktok #weightlossforwomen #foryoupage

♬ original sound - shelby 𖥸

"Rekla je:" Za ovaj put je u redu, ali samo da znaš za sljedeći put ", nastavila je Rodriguez. "Pa sam rekla: 'U redu, to je u redu', i otišla sam vježbati."

Rodriguez zatim objašnjava da joj je 15 minuta nakon vježbanja prišao koordinator programa u teretani i zamolio je da ode.

"Tako me je sramota!" Rekla je Rodriguez prije nego što se raspao u jecaje.

Emotivni snimak oduševio je gledaoce, koji su osim što su imenovali teretanu, osim što su imenovali teretanu, brzo ponudili i utjehu i podršku, kako izvještava Daily Mail.

"Vrijeme je za novu teretanu [dušo.] Žao mi je što vam se to dogodilo", komentirao je jedan korisnik.

"Čujem te. Važeći ste. I tako mi je žao dušo sestro, ovo nije u redu ”, uvjeravao je drugi gledalac.

„Oh, dušo, nemoj se sramiti. Prozvao bih ih i posramio. Ne plači, samo se sjeti [lijepa si i jaka «, rekla je jedna osoba.

Što se tiče kondicije i zdravlja, najvažnije je uzeti u obzir ono što odgovara vama i vašem tijelu. Drugi ljudi ne mogu odlučiti kako to izgleda niti odrediti te standarde.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori