Obradujte svoje mališane: BEBA KIDS povodom praznika DANAS daje velike popuste!

Veliki popusti

Tragom aktuelnih dešavanja povodom Dana državnosti Bosne Hercegovine saznali smo da je kolektiv Beba Kids-a odlučio svojim odanim kupcima, danas 24.11. i u petak 26.11. (Black Friday), obezbjediti popust od 20% na novu zimsku kolekciju i do 50% na određene artikle.

Prošetajte sa svojim mališanima i saznajte na kojem asortimanu će biti najveći popusti. Možda vam upravo to treba!

Tradicija Black Friday shoppinga nastavlja se i ove godine u Beba Kids-u, pa je tako posljednji petak u ovom mjesecu rezerviran za popuste kojima će rijetki odoljeti.  

Black Friday se danas u svijetu smatra najvećim shopping danom u godini, a iznimka ne bi trebao biti ni nadolazeći naš sutrašnji praznik, Dan državnosti BiH. Na taj odabrani dan želimo svoje odane kupce obradovati dodatnim sniženjima. Sigurni smo da će iz našeg asortimana odabrati ono što su željeli za svoje male klince i klinceze, za naš portal kazao je Mirza K. jedan od vlasnika firme.

Sada kada smo vam 'zagolicali' maštu, sigurni smo da ćete odvojiti svoje vrijeme i posjetiti Beba Kids u ulici Ferhadija 21, u Sarajevu.

Kupiti djetetu igračku uvijek je vrlo zahvalna radnja, a kada se za kupovinu iskoriste popusti, onda je to dvostruka radost.

Sjetite se samo koliko ste se vi kao klinci radovali poklonima.

Pripremite se, Black Friday stiže i u Beba Kids-u vas čeka sjajan izbor odjeće i igračaka.

Pročitajte i ovo: Beba Kids: najpoznatiji dječiji modni brend!

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori