Objavljen zabranjeni spot regionalne pjevačice: YouTube nije odobrio provokativne scene (VIDEO)

Showbizz

YouTube odobrio spot Marine Visković
Foto: Instagram

Marina Visković nije na vrijeme objavila svoj spot za pjesmu "Upaljač" zbog izazovnih scena koje je YouTube zabranio.

Regionalna pjevačica Marina Visković napokon je uspjela objaviti svoju novu pjesmu "Upaljač" kako navode iz njezinog PR tima.

Naime, zbog provokativnih prizora u spotu YouTube joj je zabranio objavu. No, zahvaljujući njezinim odvjetnicima spot je odblokiran i ponovno dostupan za slušanje i gledanje. 

"Istina je da sam čekala, ali znate kako kažu, ko zna što je to dobro, a u mom slučaju je ispalo dobro, jer sam spot upotpunila scenama iz Amerike gdje sam provela tjedan dana. To mi u prvom trenutku nije bilo u planu, ali dane čekanja da istjeramo pravdu iskoristila sam na pravi način i svojoj publici vizualno dala još kvalitetniji materijal", rekla je pjevačica za novu.rs.

Podijelila je i fotku sa snimanja spota u vrlo kratkoj kombinaciji s mnoštvo otvora koji su savršeno istaknuli njezinu zgodnu liniju, ali i bujne atribute.

"Hvala vam na prelijepim komentarima, presretna sam što vam se sviđa nova pjesma i jedva čekam da vam pustim sve na čemu sam radila sa puno ljubavi", poručila je Visković u opisu.

"Savršena", "Top", "Ma prezgodna", "Prava ljepotica", "Uh, vidi ti te ljepote", samo su neki od komentara.

Na Instagram profilu prati je gotovo 250 tisuća vjernih obožavatelja koje Marina rado uveseljava svojim atraktivnim fotkama i kombinacijama.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori