Nikad lakše uklanjanje MRLJA OD ULJA!

Popularna aplikacija TikTok naučio nas je dosta trikova. To možemo da zahvalimo predivnim mama koje dijele savjete sa nama. Sada, došli smo do najboljeg trika za ulanjanje mrlja od ulja. Svi znamo kako uljanje nezgode znaju biti loše. Često se odlučimo za bacanje komada odjeće, jer je čišćenje nemoguće.

Jedna mama podijelila je savjet koji donosi dobre rezultate svaki put! Ona ima jednostavno rješenje koje uključuje upotrebu sode bikarbone, deterdženta za pranje veša, kuhinjsku krpu, vodu i četkicu za zube! Postupak ne može biti jednostavniji.

Za početak riješite se viška ulja kuhinjskom krpom tapkanjem. Izbjegnite trljanje jer će taj postupak samo pogoršati samu mrlju. Nakon toga dodajte malo sode bikarbone, te ostavite da djeluje sat vremena.

U jednu posudu pomiješajte čep deterdženta za pranje veša sa malo vode i dobro pomiješajte. Četkica za zube pomoći će vam da nježno nanesete smjesu na mrlju koja je prekrivena sodom bikarbonom. Sada odjeću možete oprati regularno, kako to i činite.

Djevojke koje su isprobale ovaj trik ostale su oduševljene.

Trebalo mi je ovo! Mrlje od ulja su moj najgori neprijatelj - samo su neki od komentara.

@carolina.mccauley

🛢 How to remove Oil Stains from clothing 👚 #laundrytips #laundrymagic #laundrytok #cleantok #selftaught

♬ Mr. Sandman - The Chordettes

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori