Naomi prvi put na naslovnoj strani sa ćerkom: Nije usvojena, ona je moje dijete

Objavila na Instagramu

Supermodel Naomi Kembel sa svojom ćerkicom krasi novu naslovnu stranu britanskog magazina “Vogue”, a u velikom intervjuu govorila je otvoreno o majčinstvu.

“Nije usvojena, ona je moje dijete”, rekla je jasno manekenka koja je otkrila da sve sočne detalje čuva za svoju knjigu. Koju tek treba da započne da piše.

“Ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. Ona je najbolja stvar koju sam ikad napravila”, rekla je ponosna majka.

Naomi je objavila da je postala majka na Instagramu u maju 2021. godine. Tako što je objavila fotku sitnih stopala svoje nasljednice, koje je držala u rukama, a detalji njenog rođenja nisu poznati.

“Oduvijek sam znala da ću jednog dana biti majka, ali to je najveća radost koju sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što je imam i to znam”, rekla je manekenka koja ističe da joj ne smeta majčinstvo u 50-oj i da podstiče svoje starije prijatelje da imaju djecu.

“Sve što radim, radim za nju i to je to. To je tako potpuno nesebično, zar ne”, izjavila je Naomi. Na pitanje želi li imati još djece odgovorila je: “Zašto ne”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori