Nicole Kidman: Moja djeca su me spasila od ‘frustracije’ suočavanja sa starinskim Hollywoodom

Nicole Kidman: Moja djeca su me spasila od 'frustracije' suočavanja sa starinskim Hollywoodom
Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic

Nicole Kidman kaže da joj je dvoje najmlađe djece pomoglo da se nosi sa "frustracijom" što je starija žena u Hollywoodu.

Ova 54-godišnja glumica tvrdi da su je holivudski šefovi pokušali izbaciti iz filmskih uloga čim je napunila 40 godina. Te kaže da je primijetila da ljudi više nisu "zainteresirani" za nju kao glumicu ili "osobu" postigavši određenu dob.

No, zvijezda "Velike male laži" također kaže da su joj kćeri Sunday, 13, i Faith, 10, sa suprugom Keithom Urbanom pomogle da joj život odvede u potpuno novom smjeru.

O svojoj karijeri rekla je: „Bila sam frustrirana - budući da je toliko žena u različitim karijerama - na ideju da mi kažu:„ Pa, to je to: prošli ste kroz taj period u kojem će sve biti u redu, i sad ste u četrdesetim, ne zanima nas toliko vaše pripovijedanje ili vaše ideje, niti ko ste kao žena ili osoba. '

Govoreći o djeci s Keithom, dodala je: “Naša šansa da dobijemo dijete bila je jedan posto. Ali moj muž je rekao: ‘Pa, barem imamo priliku.’ Pomislila sam: ‘Jedan posto nije šansa!’ Ali bio je u pravu.

"Njihov dolazak u moj život bio je obrnuta strana gubitka nekoga - vidjevši taj test trudnoće i zapitavši se:" Kakva će biti ta nova osoba? "To je nevjerojatna stvar."

Nicole je pričala i o tome kako je bila sama između brakova s ​​Tomom Cruiseom, s kojim je bila u braku od 1990. do 2001., i s kojim je usvojila djecu Isabellu (28) i Connora (26) - i Keitha, za kojeg se udala 2006. godine. .

Objasnila je: „Volim dijeliti svoj život. Oduvek sam bio takav. Sa 14 sam imala dečka jer nisam htjela biti sama.

“Prošao sam period u kojem sam bio prisiljen ostati sam. Ali to je bilo gotovo kao portal kroz koji se ne može proći. Gdje se ne skače samo s jedne stvari na drugu, već se tu i živi. I izašao sam iz toga mnogo dostupniji [mentalno, da upoznam nekoga]. ”

I u svojoj jedinoj porodici, Nicole se našalila da nije "vrhunsko" dijete što se njezine majke tiče. Iako je holivudska superzvijezda.

Glumica ‘Široko zatvorenih očiju’ rekla je za The Mail on Sunday’s You magazin: „Ovdje ima toliko različitih članova porodice i moja majka uvijek ima miljenika. Neki dan sam rekao: ‘Gdje sam na listi?’, A ona je rekla: ‘Ma ne, ti si gore, ali definitivno nisi na vrhu. '

“Ali možda ću biti najbolji sljedeće sedmice! Pozvao sam mamu i napravio joj curry i odvezao je kući. Pa sam se možda popeo nekoliko stepenica. ”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori