Poslednji put viđeni prije dva dana: Telefoni su im isključeni

Dvoje tinejdžera, Teodora Milenković (15) i Nenad Nikolić (15) nestali su u četvrtak. Nenadov otac za "Blic" kaže da je njegov sin Teodoru upoznao na društvenoj mreži Instagram, a da su posljednji put viđeni zajedno na autobuskoj stanici u Lazarevcu.

- Teodora je inače iz Požarevca, ali sa porodicom živi u Beču. Danas je trebalo da se vrate u Beč, a kod nas je došla u srijedu i prespavala je kod nas u kući. U četvrtak su njih dvoje zajedno krenuli iz Mirosaljaca za Lazarevac. Moj sin je trebalo da je isprati na autobus, međutim, njih dvoje zajedno su otišli autobusom u 13.40 za Beograd i posle toga im se gubi svaki trag - ispričao je za "Blic" Darko Nikolić, otac nestalog tinejdžera.

On dodaje da se danas sreo sa porodicom nestale Teodore koji su došli kod njih u Lazarevac. Darko priča da ih najviše brine što njegovom sinu kao i Teodori telefoni nisu u funkciji. Nenad nije imao kod sebe novca, dok je tinejdžerka imala 20 evra i 1.500 dinara.

- Oni nemaju mnogo novca, to nije dovoljno ni za šta. Pogotovo za Beograd. Jako smo zabrinuti i rastrzani. Ne znamo više šta da radimo - katao je Darko Nikolić.

Nenad Nikolić je učenik prvog razreda srednje škole. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, bordo duks sa kapuljačom, crne farmerke i bele patike.

- Teodora nosi naočale. Na sebi je imala crnu jaknu, crne farmerke i bele patike sa zelenim detaljima - rekla je za "Blic" Emina Milenković, majka nestale Teodore.

Porodica Nikolić moli građane da, ukoliko vide Nenada i Teodoru, to jave policiji ili na broj 065/8173655 (pozivni za Srbiju).

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)