Najneobičniji duet Bože Vreće i „Vatre“, izbrisali granice i spojili nespojivo

DUET

Biti hrabar i slobodan, svemu tome teži ovaj duet, čiju će težnju i emociju prepoznati mnogi

Hrvatska grupa "Vatra" ugostila je na novom singlu "Rum na usnama" Božu Vreću, jedinstvenog umjetnika čija je muzika i interpretacija prepoznata u Evropi i svijetu. Spojiti nespojivo, izbrisati ograde i granice, biti hrabar i slobodan, svemu tome teži ovaj duet, čiju će težnju i emociju prepoznati mnogi.

Kako u autentičnom rukopisu Ivana Dečaka zvuče "Vatra" i jedan od najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba može se čuti u novoj pjesmi "Rum na usnama":

- Naš novi singl dokaz je da se "Vatra" na svom muzičkom putovanju nikada nije zamarala žanrovima i granicama, dapače, muziku doživljavamo slobodnom, zaigranom i nesvrstanom. Drago nam je da nam se na ovoj etapi i baš u ovoj pjesmi pridružio Božo Vrećo koji je svojom interpretacijom, pojavom, ali prije svega toplom i iskrenom ljudskošću našu pjesmu učinio još slobodnijom i nestvrstanijom - rekao je Ivan Dečak.

Pjesma je snimana u studiju dugogodišnjih "Vatrinih" suradnika, nagrađivanih producenata Jure Ferine i Pavla Miholjevića, a za spektakularne fotografije zaslužna je umjetnica fotografije Mare Milin, iza koje stoji 25 godina stvaranja radova visoke estetike od kojih svaki priča vlastitu priču.

- Bilo je iznimno zabavno raditi sa cijelom ekipom, sa divnim Ivanom i dečkima, i Mare Milin na shootingu gdje smo se baš uživjeli u uloge mornara, izljubili, "pomarisali" i nasmijali do suza, sve u par minuta. Vremeplov vremena, ludosti, zaljubljenosti, previranja misli i retrospekcija u neke prošle, a naše zivote. Dragi su mi i prirasli su srcu, pjesma je sjajna i nosi poput valova. Što više poželjeti - izjavio je nakon svih snimanja Božo Vrećo.

Duet koji je već u najavi okarakteriziran kao "neočekivan", dobio je fascinantan videospot. U svom prirodnom okruženju, za potrebe snimanja, našla se svjetska rekorderka u ronjenju na dah, Mirela Kardašević. Svjetska i evropska prvakinja, disciplinirana sportašica, u vodi pronalazi mir i tišinu.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori