Muškarac iz Petrova u kući krio spid i oružje

SPID

Oduzeti 11 paketića spida, pištolj i puška

Policija je u Petrovu pronašla i oduzela drogu i naoružanje od D.M. koji je i uhapšen, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Pronađeni su i oduzeti kutija u kojoj se nalazilo 11 paketića spida ukupne težine 54,1 gram, mlin sa ostacima spida, digitalna vaga, vazdušna puška, gasni pištolj, jedan pištolj u dijelovima i municija za pištolj.

Akcija je realizirana jučer, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj izjasnio se da navedeno ima obilježje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Policija je u Modriči jučer uhapsila vozača iz Švajcarske čiji su inicijali V.S.K. kod koga je utvrđeno 1,79 promila alkohola u krvi.

Policija je istog dana u Doboju uhapsila vozača iz ovog grada sa inicijalima B.M. kojem je ustanovljeno 1,77 promila alkohola u krvi.

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da je na kući u vlasništvu lica F.P. iz ovog grada utvrđena neovlaštena potrošnja električne energije. Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj izjasnio se da navedeno ima obilježje krivičnog djela krađa energije. 

izvor: avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori