Murinjo poludio nakon što je VAR “ukrao” pobjedu Romi

SERIJE A

Igrao se prvi minut sudijske nadokne u drugom poluvremenu kada je Nikolo Zaniolo (Nicolo) zatresao mrežu protivnika za oduševljenje na Olimpiku, Murinjo poludio nakon što je VAR "ukrao" pobjedu

Žoze Murinjo (Jose Mourinho) bio je veoma ljut nakon susreta između Rome i Đenove koja je završila rezultatom 0:0, a najviše na sudiju Rosarija Abisa (Abisso), pošto je njegovom timu poništio gol u nadoknadi vremena. 

Igrao se prvi minut sudijske nadoknade u drugom poluvremenu kada je Nikolo Zaniolo (Nicolo) zatresao mrežu protivnika za oduševljenje na Olimpiku, međutim nakon VAR gledanja, Abiso je odlučio da je gol neregularan jer je Tejmi Abraham (Tammy) napravio prekršaj u početku akcije.

- Ako je sudija donio ispravnu odluku, onda bi trebalo promijeniti sport koji odavno nije sport u koji smo se svi zaljubili. Onda je to neki drugi sport. Ako je ono faul, ovo nije fudbal.

Nema ga više, nestao je, sve se promijenilo. Moramo da ga nazovemo nekako drugačije. Potrebno je da smislimo drugo ime, jer je definitivno u pitanju drugi sport - bio je bijesan nakon meča Murinjo.

Roma je propustila priliku da se pobjedom ozbiljnije uključi u borbu za Ligu prvaka.

Izvor: Avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori