Modeli torbica koje će se nositi u 2022. godini

Kada poželimo ponijeti nešto osim ruža poput maske, maramica, mobitela, ključeva i slično, mikro torbicama u pomoć priskaču midi klasici modnih kuća poput Diora, Guccija i Chanela

Ove sezone nose se torbice za svaki stil života, u raznim bojama i dezenima, a odabir u trgovinama je zaista raznolik.

Mikro

Torbice u koje stane samo naše preostalo strpljenje i eventualno ruž, mikro torbice su modni dodatak koji fashionistice obožavaju već nekoliko sezona. Kao da nisu dovoljno slatke same po sebi, najčešće dolaze u pastelnim bojama i pravi su "arm candy", a mogli smo ga vidjeti i na revijama "Chanela" i brojnih drugih dizajnera, stoga ne sumnjamo da će se još dugo nositi.

Klasik

Kada poželimo ponijeti nešto osim ruža poput maske, maramica, mobitela, ključeva i slično, mikro torbicama u pomoć priskaču midi klasici modnih kuća poput "Diora", "Guccija" i "Chanela". Prepoznatljivi modeli slavnih dizajnera ove sezone doživjele su makeover u svim bojama spektra te inovativnim uzorcima i materijalima.

Maksi

Za sve one koje sve nose sa sobom, dobra je vijest da su "tote bags" ponovno "in", a pronaći ih se može u dizajnerskim i high-street kolekcijama! Jednostavni pravokutni oblik s dugim ili kratkim ručkama odličan je za povratak u ured, ali i vikend izvan grada.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori