Milionerka u žalosti: Udala se za delfina, pa postala udovica

Par se vjenčao u raskošnoj ceremoniji

Milionerka Šeron Tendler je znala je da je to ljubav na prvi pogled kad je upoznala svog partnera, delfina Sindi.

Sve je počelo kada je Šeron, koja je tada imala 26 godina započela vezu sa Sindi.

Šeron je putovala u Izrael kako bi se vidjela sa svojim voljenim. Kako je objavljeno na britanskom portalu Miror, Šeron kaže da je odmah bilo jasno da je uspostavila vezu sa Sindi, uprkos činjenici da je ona bila delfin od 39 godina i to muški delfin, ali su ga greškom nazvali ženskim imenom.

Vjenčali su se u izraelskoj luci Eilat, a brak je bio zapečaćen poljupcem dok je Šeron šaptala “Volim te” i Sindinim klimanjem glave, što su okupljeni protumačili kao znak saglasnosti.

https://youtu.be/yX0D1u3Px7o

Par se vjenčao u raskošnoj ceremoniji, dok je milionerka Šeron blistala u bijeloj haljini sa ružičastim cvjetovima u kosi, ali sve se naglo i dramatično završilo kada je delfin Sindi nažalost umro nakon nekoliko mjeseci.

- To nije izopačena stvar. Volim ovog delfina. On je ljubav mog života. To nije loše. To smo samo učinili zato što ga volim, ali ne na način na koji vi volite čovjeka. To je samo čista ljubav koju imam prema ovoj životinji - rekla je Šeron lokalnim novinarima poslije vjenčanja.

Šeron je rekla da se više nikada neće udati, opisujući sebe kao “ženu jednog delfina”, kada je njen vodeni ljubavnik preminuo nakon što je imao stomačne probleme, u svojoj 40. godini.ž

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)