Miki Rurk iznio nove detalje o Kozbiju: Pokušao je da siluje moju djevojku

Glumac Miki Rurk na Instagramu je objavio poduži tekst nakon vijesti da je Bilu Kozbiju Vrhovni sud iz Pensilvanije ukinuo osuđujuću presudu za seksualno zlostavljanje te je pušten iz zatvora.

Miki je progovorio o incidentu koji se dogodio djevojci s kojom je prije 20 godina bio u vezi.

“Vjerujem da je tek bila napunila 19 i tek smo počeli da izlazimo. I jedne noći, kada je prespavala u mojoj kući, probudio sam se jer sam čuo kako plače. Nisam imao pojma zašto i što sam je više ispitivao šta nije u redu, to je ona sve jače plakala.

Na kraju mi je otkrila da je njena modna agencija poslala na ‘slavni događaj’. Tu je upoznala Kozbija.

Rekla mu je da razmišlja o pohađanju časova glume i da se nada da će jednog dana postati glumica”, započeo je Rurk objavu.

Glumac tvrdi kako joj je Kozbi tada rekao da bi joj mogao pomoći da ostvari svoj san. Ali samo ako mu da broj telefona i ako jedan dan dođe na večeru s njim i njegovom suprugom.

“Nekoliko dana kasnije sama je otišla do Kozbijeve kuće, on joj je rekao da njegova supruga trenutno nije kući. Počeli su zajedno da večeraju i razgovaraju o glumi, on je donio vino pa rekao: ‘Da nazdravimo za tvoju buduću karijeru.’

Petnaest minuta kasnije djevojka je počela da se osjeća omamljeno i prestrašeno jer se nije osjećala normalno.

Napokon je rekla da mora da krene kući jer se ne osjeća dobro.

Kozbi je uzeo za ruku, gurkao i govorio da će biti dobro, samo se mora opustiti.

Kada je ona nastavila govoriti da želi otići, Kozbi je ustao i gurnuo je nazad, govoreći joj: ‘Moraš ostati ovdje, biće ti dobro.’ Zatim joj je prišao s leđa, spustio ruke i počeo je hvatati za dojku. Ona se uplašila, a kad je ustala, zavrtjelo joj se u glavi. Onda je zgrabio oko struka i spustio na pod. Ona ga je omamljena pitala zašto joj to radi, a on se samo nasmiješio i rekao: ‘Daj, svidjeće ti se ovo'”, napisao je Rurk.

Napisao je da je djevojka nekako uspjela pobjeći od Kozbija. A on ju je pitao, nakon što mu je sve ispričala, je li ovo nekome rekla. Odgovorila mu je da nije jer je smatrala da joj niko ne bi vjerovao jer “Kozbi je velika zvijezda, a ona je niko i ništa”.

Rurk je stupio u kontakt s njom prije otprilike tri godine, kada su se žene javljale sa sličnim iskustvima i podsjetio je na njenu priču ove sedmice, nakon što je Kozbiju presuda poništena.

“Prije je bio bogat i slavan, ali sada je samo silovatelj koji živi u sramu. Kada možeš toliko zla nanijeti, ne vjerujem da živiš s osjećajem krivice ili srama. Nadam se da će, spuštajući se stepenicama u svojoj kući, pasti i slomiti vrat”, zaključio je glumac.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori