Mercedes S 680 Guard 4MATIC je kralj blindiranih automobila

Mercedes je bez velike pompe predstavio vrhunsku verziju S klase. Pod oznakom S 680 Guard 4MATIC krije se ne samo najsnažniji motor već i blindirana karoserija sa brojnim elementima za maksimalnu bezbednost putnika.

2022 mercedesbenz s680 guard 4matic
autoweek.com

Zaštita od projektila uključuje VR10 nivo, sa višeslojnim staklima debelim jedan centimetar. S 680 Guard 4MATIC je opremljen izvorom svežeg vazduha u slučaju hemijskog napada, a ugrađen je i protivpožarni sistem. Gume su, naravno, RunFlat.

2022 mercedesbenz s680 guard 4matic
autoweek.com

Unutrašnjost je gotovo identična produženim verzijama S klase, osim što su u kokpitu dodati prekidači za sirene, dodatna svetla i drugu opremu.

Mercedes-S-680-Guard-4MATIC
autoweek.com

Dominiraju koža, drvo i alkantara, a ako želite da se osvežite posle uspešno odbranjenog napada, tu je i frižider sa pićem.

Za pogon je zadužen tvin-turbo V12 motor zapremine 6,0 litara sa 612 konjskih snaga i 830 Nm. Snaga se prenosi na sva četiri točka preko devetostepenog automatskog menjača.

Mercedes S 680 Guard 4MATIC posle primanja porudžbine može da bude gotov za 51 dan a sve što bi trebalo da uradite da bi bio vaš je da uplatite oko pola miliona evra na račun Mercedesa.

Mercedes-S-680-Guard-4MATIC

Preuzeto: magazinauto.com

PROČITAHTE VIŠE: Brabusov Mercedes-AMG GLE Coupé pokreće 800 konjskih snaga

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)