Memoari princa Harija će potresti monarhiju

Princ

Memoari princa Harija će potresti monarhiju
Foto: Bang Showbiz Nova knjiga princa Harija

Knjiga princa Harija će "uzdrmati monarhiju do srži", rekli su njegovi prijatelji.

Vojvoda od Sussexa će javno otkriti detalje o svom odnosu s kraljevskom porodicom u novim memoarima koji će biti objavljeni kasnije ove godine, a Harijevi prijatelji su nagovijestili da svijet može očekivati ​​neka eksplozivna otkrića.

Rekli su za Daily Mirror: "Ako misle da je omekšao, varaju se. Samo pričekajte da knjiga izađe jer će to uzdrmati monarhiju do srži."

Hari - koji je odstupio sa funkcije starijeg člana kraljevske porodice i preselio se u SAD zajedno sa svojom suprugom Meghan, vojvotkinjom od Saseksa 2020. godine - sarađivat će sa JR Moehringerom u onome što je opisano kao "definitivni prikaz iskustava, avantura, gubitke i životne lekcije koje su mu pomogle da se oblikuje."

Prijatelji 37-godišnjeg člana kraljevske porodice sugerišu da će se memoari dotaknuti odnosa Harija i njegovog brata princa Vilijama sa njihovom maćehom Kamillom, vojvotkinjom od Kornvola - koja će postati kraljica supruga kada princ Čarls stupi na tron.

Rekli su: „Iako su se tenzije između njih dvoje smanjile tokom godina, to je bilo više za pokazivanje jedinstva nego za blisku vezu.

"Bilo je velikih problema na početku, ali kako su Hari i njegov brat Vilijam starili i sazrevali, stvari su postale bolje i sada mogu koegzistirati kao odrasli."

Harijevi prijatelji dodali su: "Ima mnogo toga da kaže. Ljudi misle da se pritajio da bi poštovao porodicu, ali nije to.

"On piše knjigu. Ima ugovor o knjizi od više miliona funti i zato zadržava mnogo svojih mišljenja. U memoarskom ugovoru se navodi da bi trebalo da uključuje lične podatke o ličnim i porodičnim aranžmanima.

"I to će biti zaista intiman pogled na njegova osjećanja u vezi sa svojom porodicom i onim što je došlo do raspada veze."

Pročitajte više: Camilla je pozitivna na Covid nekoliko dana nakon što je suprug Charles po drugi put zaražen korona virusom

Pratite nas na Facebook akter.ba - Memoari princa Harija će potresti monarhiju

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori