Melisa Dobrić dobila ulogu u ostvarenju “Wrong”: Bosanka igra sebe u njemačkoj seriji

MELISA

Crna komedija s improviziranim dijalozima, koja ne poznaje tabue, emitira se na RTL+

Bosanskohercegovačka manekenka Melisa Dobrić (27), koja već godinama živu u Njemačkoj, okušala se i u glumi. Naša ljepotica igra sebe u popularnoj seriji "Wrong“, čija je premijera bila 9. marta na RTL+.

Moralne granice

Riječ je o komediji čija je radnja smještena u jednom stanu u Hamburgu. Tamo žive svoje kasne dvadesete Melisa, Lena, David, Denis (Dennis), Titus i Niko (Nico), kojima je svima teško da se suoče s ozbiljnošću života.

Kada blogerku Melisu prati ekipa kamera na jedan dan, odgovorni urednik vidi dugoročnu šansu za uspjeh ako život cijelog stana i svih ukućana bude pred kamerama. Ali ono što se sada snima danonoćno, nadilazi mnoge moralne granice.

Nakon ekstravagantne večeri i žurke šestero stanara potpiše obavezan ugovor s producentom koji je zapravo trebao snimiti samo kratki portret života blogerke Melise.

Produkcija je obećala crnu komediju s improviziranim dijalozima, koja ne poznaje tabue.

Različiti partneri

Ljepotica, koja je rođena u Doboju, ubrzo nakon što je 2011. godine završila srednju školu u Kaselu započela je karijeru modela i provela nekoliko godina u Parizu, Milanu i Njujorku. Godine 2018. osvojila je „Best job ever“, koju je reklamirao „About You“, i otad je poznata ne samo kao model već i na raznim kanalima društvenih mreža.

Od februara 2019. također je u svijetu podcastera i svake sedmice sa svojim dečkom objavljuje podcast „Zwei Zwanziger“.

Od februara 2020. vodi TV emisiju „Ko spava, gubi!“, koja se emitira na Pro Siebenu, kao moderator u live streamu.

Zavidna karijera

Melisa Dobrić izgradila je zavidnu modnu karijeru, a iza nje su brojne kampanje koje je radila u nekoliko metropola. Otkako je zakoračila na pistu, u tinejdžerskim godinama, pa sve do danas, Melisa niže samo uspjehe te se rijetko dešava period u kojem nema angažmane.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori