Melanija skroz promijenila stil nakon Bijele kuće

Ona je bila jedna od najbolje obučenih Prvih dama SAD ikada, a mnogi njeni autfiti su nezaboravni. Melanija Tramp se nakon gubitka na izborima povukla u anonimnost, ali je u Njujorku primijećena u dvije kombinacije koje su dosta različite od onoga što je nosila u Bijeloj kući.

Prelijepa Melanija mamila je uzdahe u svojim odmjerenim, elegantnim, pažljivo izabranim dizajnerskim komadima na kojima nije štedjela.

Procjenjuje se da je njen ormar tokom Trampovog mandata koštao više od milion dolara – ali je bar birala odjeću u kojoj je zaista izgledala baš kao milion dolara.

U jednom od svojih rijetkih javnih izlazaka nakon napuštanja Vašingtona u januaru, bivša prva dama uslikana je kako stiže u Tramp kulu na Menhetnu.

Odmah je primjetna razlika u njenom stilu oblačenja – odbacila je elegantne haljine, suknje i ukrojena odijela. Takođe, pozdravila se i sa visokim potpeticama.

Naglasak je na praktičnosti – Melanija nosi udobne baletanke, lijepo ukombinovane sa bijelim pantalonama i bluzom, preko kojeg je prebacila Burberry blejzer.

Spoj neutralnih boja na njoj izgleda sofisticirano, a ponijela je i Birkin bijelu torbu koja je simbol prestiža.

Melanija je na istom mjestu još jednom viđena u istim pantalonama, koje su joj očigledno omiljeni ljetnji komad.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)